Gå til innhold

esas

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av esas

  1. Assistert GPS = GPS-signalet + triangulering mot mobilmaster. Av og til mer nøyaktig, men koster datatrafikk. Kan også gi deg raskere lock på satelitter (OBS! ved bruk i utlandet)

     

    Dette er nok ikke riktig. Dette er en vanlig feiloppfatning. A-GPS betyr kort fortalt at en del av prosseseringsarbeidet flyttes fra mobiltelefonen til servere på mobilnettet. Disse serverne har mer regnekraft og nøyaktige referansepunkter som kan gjøre det raskere å finne ut hvor mobilen befinner seg.

     

    Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS

     

    Så vidt jeg vet er det bare Telnor som støtter dette i Norge..:(

  2. Har behov for et program for å organisere bilder, legge til flere tags/metadata som kan brukes til effektive søk senere. Problemet er imidlertid at flere brukere på forskjellige maskiner i et nettverk må kunne få tilgang til denne "databasen" samtidig. De løsningene jeg har kommet over til nå koster skjorta. Noen som har noen forslag til et slikt program uten at pris blir flere titalls tusen?

  3. OK! Min første tråd her.. (Har fulgt med på forumet en stund da) :)

     

    Vurderer å bytte ut en del komponenter i vannkjølinga mi, men finner ikke tak i alle de komponentene jeg ønsker meg hos norske forhandlere.

     

    Hvordan er det da å handle med utenlandske nettbutikker? Tenker spesielt på toll og slikt da.. Blir vel å handle for 2-3000,- dersom jeg først setter igang.. Kjipt å da plutselig måtte betale 25% ekstra.. :(

     

    Jeg hadde tenkt å handle deler hos AC og/eller Alphacool.

     

    Håper noen av dere har erfaringer med dette...

×
×
  • Opprett ny...