Gå til innhold

Taake

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Taake

  1. Hei.

    Jeg vil bare spørre om det er noen som kunne gi meg en invitasjon til waffles.fm

     

    Har funnet så mye musikk der gjennom btjunkie.org som jeg ikke får utforsket :(

    Å finner dem ingen andre plasser på nette.

    Så og si alle cderer jeg har søkt på i det siste har dem kun på waffles.fm

    Håper det er noen som sitter på en invitasjon :p

    Tusen takk på forhånd.

  2. Som jeg har prøvd å få fram tidligere, verken marsjen eller NORMAL fører noe til noe godt til kampen for legalisering.

    NORMAL har da klart å få presset igjennom et prosjekt hvor det testes ut medisinsk cannabis, så at de har gjort vondt værre blir meget feil å si. :)

     

    Synes dem gjør en god jobb. Dem har fått til mere enn noen andre på den fronten. Ser ingen andre grupper som informerer og protesterer. Synes alle som har meninger om cannabis, burde møte opp. Jo flere ulike syn og folk jo bedre. Skape oppmerksomhet rundt det. Å ikke gjore noe gjør nok mindre for kampen om legalisering.

  3. Klart det burde blitt legaliser, Det skaper større problemer ved å forbli forbudt. Støtt saken ved å delta i Mariujana marsjen første helga i mai vært år på Youngstorget. Ta med ei pip eller to så kan vi drømme om den dagen det blir lovelig.

    Noe som nok ikke skjer på alt for lenge. Ola Norman tror jo forsatt på propaganda fra tidlig 1900-tallet.

    Jeg vil si å legalise hasj hadde vært det beste forbyggende tiltake mot stoffbruk her til lands. Er ikke hasjen som leder til andre stoffer, det er miljøet. Å når det er sånn at du må oppsøke lompene folk for å få tak i hasj blir du jo altids tilbyd andre ting. Dem aller fleste har nok hatt lyst til å prøve det enn eller annen gang. Å da hadde det vært best om dem ikke ble utsatt for andre stoffer med det samme. Men tror vi må satse på avkriminalisering først og fremst. I England ble forbruke mindre ved avkriminalisering. Det vil jo si at motstandere og brukere får det dem ønsker.

  4. Tror du bare må gå på windows wireless drivers under admin. last ned driver fra hp. eller se under C:\SwSetup\Drivers. Der ligger det drivere på alle nye hp pcer. Driver med det samme selv. Kjører det riktig nok fra live cden. Fikk opp at kortet mitt stemte med windows driveren.

    Må jeg restarte for at linux skal ta det i bruk?

     

    Har ikke lyst til å innstallere linux helt enda. Da jeg ikke har funnet noen løsning på lydkortet enda.

  5. Jeg støtter Midnight Walker med The night and the silent water. Men det er jo så utrolig vanskelig å velge kun en sang. Mulig Taake med Over Bjoergvin graater Himmerik Part IV og Artcturus med The Chaos Path ...

     

     

    Ser Taake altså :thumbup:

     

    Eller så må det bli Kvist med Forbannet Vaere Jorden Jeg Går På :D

  6. Hva er så "ondt" med at folk dør? Å dele det inn i vondt/ondt og godt blir for primitivt.

    Norges befolkning har nesten økt med 500% på 200år. På verdens passis så er det nok enda mere skremmende. Å at folk dør burde vi se på som positivet i det store bilde.

    Vitenskap og religon er begge styrt av mennesker. Å da blir det brukt til det vi ønsker mest av alt, makt. Så da må jo roten til alt ondt være menneske. Vis vi først skal finne den skyldige. Finnes ikke noen art som er mere destruktive og hensynsløse enn menneske. Men det vi kan takke vitenskapen for er jo det har fått slutt på verden i form av forurensing. Så da slipper vi jo å ha det vondt stort lengre :thumbup:

     

    Noen som vet når verden vil bli ubeboelig?

  7. Har hørt at det ble brukt cannabis i salvne som Jesus og disiplene brukte på beina. Er usikker på om det er fakta. Men enda en unyttig bit informasjon man kan bære med seg.

     

    Er en kirke i USA som har fått lov å ha/bruke cannabis, fordi dem bruker den til å "helbrede nasjonen". Kirka heter Temple 420. I filmen "super high me" er dem på en av gudstjenestene.

×
×
  • Opprett ny...