Gå til innhold

ostebonden

Medlemmer
  • Innlegg

    276
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ostebonden

  1. Og hvordan fungerer den til å holde telefonsamtale med?

     

    Jeg har en Moto G4 Plus fra før, og den er skikkelig dårlig, både til å høre motparten i, men også for motparten til å høre meg. Har en kjip Samsung galaxy ace 4 som er mye bedre på dette.

     

    Er ellers ganske fornøyd med G4 plus-en, men samtalekvaliteten er et stort minus.

     

    Har dere ikke testet dette på G6 Plus?

    • Liker 2
  2. Da har det skjedd med meg også. Sprukket skjerm på min Z3C. En telefon som er behandlet som om det var det skjøreste i verden. Det var ikke nok. Sikker på at jeg kunne solgt den som ny, om man ser bort fra sprekkene i glasset. Fullstendig strøken.

     

    Vurderer mulighetene mine nå. Er en klinkende klar reklamasjon i utgangspunktet, men det er for lett for butikk/produsent å skylde på slag- eller klemskade. Jeg betaler i hvert fall ikke i dyre dommer for å reparere når sannsynligheten er så stor for at det vil skje igjen.

  3. Hva i alle dager skjer her? Dette må vel være korrupsjon. Det er for ekstremt!

     

    Edit: Skal moderere meg litt. Mignolet sin første touch er innenfor, mens den går i armen da han er utenfor. Vanskelig for dommer. Hands på Coutinho etterpå er dog straffe.

  4. Hadde planer om å kjøpe sonys originale deksel scr26 til min Z3 compact, men begynner å lure på om de ikke kommer til å levere det allikevel. http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/style-cover-scr26/.

     

    Som dere ser er siden for det aktuelle produktet tatt bort, mens tilsvarende for vanlig Z3 finnes fremdeles: http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/style-cover-scr24/

     

    Hvis så er tilfelle blir jeg meget skuffet. Z3 har allerede fått deksel for trådløs lading, noe Z3 compact ikke har fått. Håper ikke compact-versjonen blir nedprioritert mtp tilbehør.

  5. Utrolig skuffende å lese at de fremdeles ikke har fått orden på banene. Gjenbruk av de samme strekningene i så stor grad som de gjorde på wrc2 og 3 blir fort ekstremt kjedelig. I tillegg synes jeg at samtlige baner er alt for korte.

     

    Høres ut som om det er ekstremt lite nytt fra 3-eren, og da har ikke dette livets rett, spør du meg.

     

    Ser frem til dagen noen gidder å lage et skikkelig rallyspill, med lange, varierte baner og skikkelig kjørefølelse, hvor utviklingen i etappen kan forandre seg underveis, uten at det involverer store førerfeil.

×
×
  • Opprett ny...