Gå til innhold

dtage

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av dtage

  1. Takk for hjelpa.

    Men jeg har gratis versjon 2.6 og den tilbyr ikke "Internet Zone Custom Setting". Men jeg prøvde meg litt frem og tilbake og endte opp med å stille inn på medium protection for PC-1(10.0.0.2) og medium/high for PC-2(10.0.0.3). Det har i allfall sluttet å komme alerter. Har jeg dårligere beskyttelse da tro?

  2. Jeg har NGT ADSL modem Netopia 4542 og et nettverk med 2 win98 maskiner sammenkoblet i en HUB. Nettverket fungerer nå bra(mye takket være hjelp fra denne siden). Problemet er at jeg hele tiden får alerter fra ZoneAlarm av typen:

     

    "The firewall has blocked Internet access to 217.13.7.136 (DNS) from your computer.

     

    Occurred: 4 times between 30.03.02 07:28:46 and 30.03.02 08:13:46"

     

    Dette gjelder spesielt maskinen som har IP 10.0.0.2. Meldingene kommer i bolker på 4 og er annenhver gang stilet til 217.13.4.21 (DNS)

    Både local og internet secirity er satt til medium. Noen ideer?

  3. Har samme problem. Har et lite nettverk med 2 stk win 98 og en HUB. Et koblet til NGT sitt ADSL modem på uplinken. Bruker ZoneAlarm som brannmur. Jeg får pinget mellom maskinene i nettverket, men finner den ikke ellers. Har prøvd å dele filene uten at det hjalp. Begge maskinen har internett og den biten funker greit. Men jeg skulle så gjerne ha mitt lille nettverk i gang da. Kan noen hjelpe?

  4. Takk,Xizor , bra det er noen som vet hva de snakker om. Venter fortsatt på utstyret fra NGT, men det kommer vel fhv før påske. Har kikket litt på Zone og synes det virker selvforklarende. Ser også at en kan sette beskyttelsesnivået sev både ekstern og internt.

     

    TD

  5. Hei

    Lurer på hvordan jeg skal løse følgende problem: Har bestilt ADSL fra NGT og har satt opp et lite nettverk med to Win98 maskiner og en HUB. Kobler da ADSL til uplinken på HUB'en og får nett tilkobling på begge maskinene. Det jeg lurer på er hvilke konsekvenser det får for internkommunikasjonen i netten når jeg installerer brannmur(Zone) på begge maskinene (for det må jeg jo?). Vil brannmuren sperre for inter trafikken eller? Har noen erfaring fra dette er jeg takknemlig for hjelp.

     

    TD

  6. Takk til alle, skjønner at dette ikke så lett hvis en ikke er litt inne i terminologien. Etter at jeg satte opp mitt lille nettverk virket ikke ISDN kortet mitt heller. Mulig jeg tullet det til med TCP/IP oppsettet. I tillegg er selvsagt NGT forsinket med modemet sitt. Så her sitter jeg, uten Internett hjemme. Livet er herlig, dere.

  7. Hei folkens!

     

    Har nettopp bestilt ADSL fra NGT og gleder meg til å fly av sted. Har også montert inn 3Com Ethernetkort i to maskiner og koblet disse sammen via en HUB til et nettverk. Regner med å koble ADSL modemet inn på upstream'en til HUB'en. Spørsmålet mitt er: Hvordan løser jeg dette når ADSL forbindelsen er et faktum? Hvordan sikre at intern nettverket ikke blir åpent for omverdenen? Har også tenkt å installere Zone brannmur. Er det en god løsning og må jeg legge det inn på begge maskinene? Takker for alle gode forslag.

     

    TD

×
×
  • Opprett ny...