Gå til innhold

Perdition

Medlemmer
  • Innlegg

    277
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Perdition

  1. Hei forum.

     

    Jeg er i ferd med å søke jobb og har i forhold til det noen tanker om hvilke type jobb jeg kunne tenke meg å søke på. Problemet er bare at jeg skulle gjerne hatt noen innspill og forslag.

     

    Pga personlige årsaker ønsker jeg ikke en jobb med mye, helst ingen kundebehandling. Et bra eksempel her er renovasjonsarbeider, dvs en som jobber på søppelbil. Problemet er bare at det er her min inspirasjon tar slutt, og jeg trenger noen forslag. :)

     

    Takk!

  2. Hei!

     

    Det har seg sånn at jeg og en kompis har utført arbeid freelance for et IT-firma. Når det gjaldt betaling ble vi bedt om å hvert vårt enkeltmannsforetak slik at de hadde et organisasjonsnummer å betale til.

     

    Kompisen min har nå opprettet et foretak og derfor lurer jeg på hvordan vi skal gjøre det med at jeg får lønn igjennom hans foretak? Skal han skrive en slags lønnsslipp til meg? Hvordan skal han føre det? En ABC forklaring er vel egentlig det jeg trenger da vi begge er helt grønne på dette feltet.

     

     

    Mange takk!

  3. Hei!

     

    Jeg så det ikke lå noen tråd her om den nye skjermen til Samsung, nemmelig 27" store P2770H.

    Om det er noen som har denne skjermen, så sleng opp noen synspunkter!

     

    Skjermen kom visst med et TFT-panel, og ligger i underkant av 3000 kr. En ting jeg lurer litt på er om det er noen stor "catch" med denne skjermen siden den er så stor og så billig? Har TFT-panelet noe med det å gjøre?

     

    post-100088-1263419560_thumb.jpg

     

    Mvh

  4. Hei,

     

    kjøpte i dag Windows 7 Home Premium. Også står det på pakka i øverste venstre hjørne: "Oppgradering utformet for Windows Vista". Jeg har nå XP Pro 32-bit installert på maskinen, og har til hensikt å formatere PCn, altså å slette alt, for så å installere Windows 7 64-bit. Mitt spørsmål er da som følger: vil dette gå? Er dette den vanligste versjonen av Windows 7? Har jeg kjøpt riktig produkt, i forhold til hva mine intensjoner er? Jeg har brent meg på formatering før og er livredd for å rett og slette føcke opp noe.

     

    Takker for raskt svar!

     

    Mvh.

  5. Hei, jeg har kikka en del rundt på forumet og internett generelt, men spør nå altså her

    om det er noen som har noen forslag til 26". Jeg skriver til gaming, fordi det er litt allaround, untatt 3d. Jeg vil helst slippe en 24" ettersom jeg har en 22" og vil ha en stor oppgradering. Hadde først planer om å kjøpe Samsung T260 men den har visst forsvunnet ut av produksjon.

     

    Takker for svar.

  6. Hei,

     

    fikk i dag utdelt eksamensoppgaven i norsk som handler om nasjonsbygging.

     

    Problemstilling: Hvorfor og hvordan blir det norske en hovedlinje i litteratur og språk i perioden 1800-1870? Hva betyr/hvordan utrykkes det norske i dag?

     

    Andre utrykksformer enn litteratur kan også trekkes inn.

     

     

     

    Det jeg lurer på er om det er noen som har trukket den samme oppgaven som meg?

  7. Dell XPS m1530 er allerde bestilt. Nå føler jeg at jeg angrer litt pga. dette valget, men tror fortsatt jeg gjorde et omtrentelig valg. Jeg speccet pc'n opp en god del, til bla. 3k ram, 2,4 ghz, 1440x900?. Ja..

    Jeg hadde uansett ikke tenkt til å spille de nyeste spillene på en slik bærbar; det har jeg en monsterpc av en stasjonær til. Det jeg egentlig har forventet meg å få en kvalitetsfølelse av en solid og kraftig PC, uten alt mulig dilldall og med et godt tastatur å skrive på, ettersom jeg er ganske var ellers på de bærbare laptoptastaturene jeg skriver på.

  8. Heisann, som emnetittelen tilsier så ser jeg etter en bærbar pc beregnet til å brukes på skolen, men samtidig sterk nok til å spille spill med til en makssum av 10 000. Når jeg sier spille spill mener jeg ikke det helt nye, det har jeg en stasjonær til.

     

    Er relativt vant til støy men siden jeg skal bruke PC'n av og til i klasserommet kan det jo være greit at den ikke bråker slik at den er til sjenanse. Jeg har aldri hatt en bærbar før grunnet fordommer mot komforen noe slikt ville medbringe, så om det er forskjell fra pc til pc ang. komforten når man skriver på tastaturet så er dette absolutt en faktor. En annen ting er skjermen; siden den også skal brukes til spill kan det jo være greit med en resolution på 1680x1050, men hvor mange tommer skal skjermen være på? Må man ha en 17" for en slik oppløsning, og vil dette føre til at PCn blir veldig stor, tung og derfor kronglete å ta med seg? Er også temperaturen et stadig problem når det gjelder laptoper?

     

    Skjønner at det er mye jeg lurer her, men hadde vært fint om noen kunne ta seg tid til å oppklare litt og komme med noen anbefalinger.

×
×
  • Opprett ny...