Gå til innhold

album2

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av album2

  1. "Det finnes ingen 100% trygg lagring. Ingenting kan noensinne bli 100% sikkert."

     

    Svar fra Album2:

    Dette er vi enige i. Beste sikkerhet er lagring flere geografisk adskilte steder som for Album2 betyr New Jersey og Oslo. På veldig langt sikt bør man også merke seg at udokumenterte bilder ikke har noen interesse for dine etterkommere. Ingen vet hvem som er på bildene og de blir kastet.

  2. "Dette er selvfølgelig ingen løsning for /lagring/ eller organisering av bilder. Det er en potensielt god løsning for deling og kommunikasjon med bilder, på samme måte som en egen hjemmeside med bilder vil være det. Den som tror at slike firmaer vil være tilgjengelige og ta vare på privatpersoners bilder i 10-20-30-50-100-200 år og mer, har tatt steget ut av virkelighetens verden. Ingen tror det, får vi håpe.

     

    Fra Album2:

    Vi tror selv vi skal kunne ta vare på bildene så lenge vår sivilasjon består. Årsaken er at dokumenterte gamle bilder har interesse for etterkommerne av personene på bildene. I album2 dokumenterer man ved å merke hvem som er i bildene. Udokumenterte bilder har ingen interesse og kastes også nå daglig av arvingene. Om 10 år er det nesten gratis å ta vare på en bildesamling på nettet. Vi har satt bort driften til en serverstall i New Jersey slik at samlingen vil kunne eksistere uavhengig av vårt firma.

×
×
  • Opprett ny...