Gå til innhold

freke

Medlemmer
  • Innlegg

    3 556
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av freke

  1. Oslo Hudlegesenter tilbyr medisinsk behandling. Dr. Martin Enger er dyktig.

     

    edit: medisin som Ditropan eller Dridase er å foretrekke fremfor operasjon. Oslo Hudlegesenter behandler med disse medisinene.

  2. At Russland har "influenced", altså forsøkt å, og delvis lyktes i å påvirke USA's valg er ikke noe som Mueller skulle undersøke. Dette var allerede et etablert faktum! 

     

    At lobbyister på vegne av russiske interesser søker å påvirke amerikansk politikk er vel relativt udramatisk. Men det var nok ikke det som var kjernen i russiagate.

     

    edit: om Mueller var satt til å finne ut hvorvidt det fantes korrupsjon i Washington så vil jeg kalle det å sparke inn åpne dører. Som det blir skrevet; corruption in washington is as water to a fish.

  3. Men for å sitere aftenposten 20.03.2017: Det føderale etterforskningsbyrået FBI etterforsker om det var samarbeid mellom Russland og medarbeidere i Donald Trumps valgkampapparat for å påvirke utfallet av fjorårets presidentvalg.

    Så påstanden (til Clinton) var at medarbeidere i Donald Trumps valgkampapparat sto bak en konspirasjon med Russland for å sørge for at Donald Trump ble innsatt som president.

    https://www.aftenposten.no/verden/i/7a1gW/Direkte-FBI-sjef-bekrefter-etterforskning-av-kontakt-mellom-Trump-medarbeidere-og-Russland

    Det ser tynt ut, i og med null tiltalte. Men du får jo krysse fingrene og håpe at rapporten blir frigitt i sin helhet, for hvis ikke vil du jo aldri få klarhet i om medarbeidere i Donald Trumps valgkampapparat sto bak en konspirasjon med Russland.

  4. Trump kan bli skyldig og Ingen tiltale ble tatt ut fordi justisdepartementet mener det er ulovlig å gjør det.

     

    Men nå er det jo ikke tatt ut tiltale mot noen. Faktum er at Mueller har etterforsket en stor mengde mennesker. Fra de minste aktørene i valgkampapparatet til Trump og oppover til de øverste nivåene i valgkampapparatet. Bortsett fra Donald Trump, så ville det nok være svært enkelt å arrestere alle som ble funnet skyldig i collusion with russia. Og så har de endt opp med å ikke ta ut tiltale mot ett eneste menneske i Trumps valgkampapparat for collusion with russia. Det er ikke fordi det er vanskelig å ta ut tiltale mot en sittende president, siden hvert enkelt idivid i Trumps valgkampapparat ikke ble valgt til president. Kun en mann ble det. Trump. Alle de andre er fair game, og kan fengsles for collusion with russia. Men siden de tydeligvis ikke har funnet noen collusion with russia, så blir ingen tiltaler tatt ut for collusion with russia.

    • Liker 1
  5. Vi vet ikke alt Mueller etterforsket, vi bare spekuler

     

    Men du er kjent med begrepet 'russiagate'? Så en viss anelse har du vel om hva dette har handlet om? Jeg står fremdeles ved mitt standpunkt; action speaks louder than words. Hadde de funnet bevis for collusion with russia, ville de tatt ut tiltaler. Fasit er at ingen blir tiltalt for collusion with russia. Hva bakgrunnen for denne 'lack of action' er, blir beskrevet i skriftlig form i rapporten. 

    • Liker 1
  6. Du vet sikkert også at Mueller ikke kan ta tiltale ut mot en sittende president, selv om han mener han er skyldig i noe kriminalitet. Det er mulig da at bevis for kriminalitet mot Trump står i rapporten.

     

    Nå kan du jo selvsagt indikere at det var Trump og Putin personlig som var aktørene i denne sammensvergelsen som man har etterforsket uten å finne at den eksisterte. Og at det derfor ikke vil være realistisk å ta ut tiltale mot en sittende president (selv om de nok hadde funnet en måte å løse det på dersom det viste seg at Putin personlig hacket valget og ble betalt personlig av Trump og således var skyldig i high treason), men det var vel ikke slik at man mente at det var to aktører i denne collusion. Derfor etterforsket man vel bredt i Trumps valgkampapparat. Og personene i valgkampapparatet er vel ikke vanskelig å sette i fengsel dersom de fant skyld i collusion with russia. Noe de tydeligvis ikke fant.

    • Liker 1
  7. Jeg bare påpeker at rapporten er fasiten på hva Mueller har funnet, alt annet er indisier.

     

    Geir :)

     

    Det er jeg ikke enig i. Jeg vil hevde at tiltalene for collusion er fasiten på hva Mueller har funnet. Rapporten er bakgrunnen for tiltalene. Som kjent er det ingen som blir tiltalt for collusion. Rapporten vil være bakgrunnen for fraværet av tiltaler. Hadde de funnet collusion, ville de tatt ut tiltaler.

  8. Fasiten er rapporten. De som vil kan gjerne lete etter hint i annen informasjon. :)

     

    Geir :)

     

    Du får hjelpe meg i så fall. Jeg har ikke sett andre opplysninger enn at de ikke tar ut tiltale mot noen for 'collusion with russia'. Om du mener å ha funnet at de vil avvente med å ta ta ut tiltaler til rapporten blir frigitt til mediene, får du lenke til det, så jeg kan lese det selv. Men det at de ikke tar ut tiltale mot noen for 'collusion with russia' betyr jo i klartekst at de ikke har funnet noen indikasjoner på 'collusion with russia'. Selv om the Clinton campaign fremsatte det som forklaring på hvordan Clinton kunne tape valget. For det kunne jo ikke være så enkelt som at hun var mer upopulær enn Trump. Men, som sagt, vis meg hvor du mener det informeres om at tiltaler vil avvente inntil rapporten legges fritt ut til media, så skal jeg kjøpe argumentet ditt.

    • Liker 1
  9. Eller så kan vi jo bare lese listene med personer som tiltales for 'collusion' med russland. Fasiten kan kanskje finnes der ;)

     

    edit: Det som kunne være spennende å vite er hva islamist-diktaturet Saudi Arabia håpet å få ut av sin 'collusion' med Clintons valgkampanje. De spyttet jo store penger inn i kassa hennes. Regelrett collusion der altså.

  10.  

     

    Putins vellykke forsøk på å få US til å velge .

     

    Og den neste presidenten?

    En ny manipulasjon fra Putin?

    Eller er det Kina sin tur denne gangen?

     

    Trodde det var kjent nå at det ikke var noen russisk påvirkning i det amerikanske valget. Hadde etterforskningen avdekket at det var det, ville ikke det blitt forbigått i stillhet. Det at det nå hysjes ned (mueller report) understreker hvor stor mangelen på russisk innblanding var. USA sin innblanding i andre lands valg er også velkjent. Ref. dagens pågående innblanding i Venezuela. Trenger ingen etterforskning i årevis for å avdekke at USA blander seg inn i andre suverene staters valg. Men som kjent, ingen russisk innblanding i det amerikanske valget. Om du mener det motsatte, sitter du altså på informasjon som flere års etterforskning ikke har kunnet finne; og det peker mer på at du rett og slett dikter opp premisset ditt. Eller legger du frem din egen rapport snart, og tilbakeviser mueller report? 

  11. Tatt i Syria? Områder Syria "har tatt" i Syria? Er du helt på bærtur?

     

    Du må huske at narrativet vi skal kjøpe er at al qaida og de øvrige hodekutterne er menneskerettighetsforkjempere og at den lovlig valgte regjeringen i Syria er en invasjonshær som ønsker å overta makten i det utopiske samfunnet islamistene menneskerettighetsforkjemperene har skapt. I all hovedsak med det mål for øyet å utslette sivilbefolkningen. Har du ikke lest nok VG og Dagbladet? Her trengs mer hjernevask ;)

    • Liker 2
  12. Stemmegivningen er i gang i det første lokalvalget i de regjeringskontrollerte delene av Syria siden 2011.

    Over 40.000 kandidater deltar i valget, ifølge det statlige nyhetsbyrået SANA. Stemmelokalene åpnet søndag morgen klokken 7 lokal tid.

    De syriske regjeringsstyrkene kontrollerer rundt to tredeler av landet, etter en rekke militære seire de siste månedene. Styrkene til president Bashar al-Assad støttes av hans allierte Russland og Iran.

    Flere av de nylig gjenerobrede områdene var på forhånd ventet å delta i lokalvalget.

    I de regjeringskontrollerte områdene ble det holdt parlamentsvalg i 2016 og presidentvalg i 2014. Forrige gang det ble holdt lokalvalg var i 2011, bare noen måneder etter at krigen i Syria brøt ut.

    (©NTB)
×
×
  • Opprett ny...