Gå til innhold

Astr00

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Astr00

  1. Rasket med meg Dominator-brikkene i går, i tilfelle det ikke skulle være mulig å oppdrive noe annet. De kom i dag, så da har angrerettsperioden allerede begynt å tikke. Venter egentlig på tester av CPUen før jeg vet om alt går i retur. Kjedelig med NDA samme dag som produktet blir lansert.

     

    IMG_0048.jpg

    • Liker 2
  2. Interessant telefon, takk for test!

     

    Litt pirk: 

    «Eller hva skal vi si til topputgaven med 12 GB RAM og 256 GB arbeidsminne til 8 299 kroner?». Her skal det stå 256 GB lagringsplass.

     

    «De fleste vil nok klare seg med 4 GB mindre RAM og da er vi på 7 499 kroner. Det er mulig å spare 300 kroner til ved å gå ned til 6 GB RAM, men da kuttes arbeidsminnet til 128 GB og det vil du ikke.» Her skal det stå 8 GB RAM i stedet for 4 og nok en gang lagringsplass i stedet for arbeidsminnet, siden sistnevnte er synonymt med RAM.

  3. Kommer langt med themes og launcher. Min S8 er veldig ulik en standard S8 m/samsung skin. Skjønner aldri de som klager på skins på forskjellige telefoner når det er så lett å endre på

    Det er nok bare jeg som ikke er oppdatert på Android-fronten. Det er sånn at themes lar deg forandre blant annet settings-menyen osv.? Da er det i så fall perfekt!
  4. Ser at S8+ ligger på 5990,- hos Komplett i dag, og det er fristende, men jeg har et spørsmål før jeg eventuelt slår til. Hvor vanskelig er det å få S8en til å se mer ut som stock android? Gjerne gjennom hele operativsystemet, og ikke bare launcher med ikoner. Noen som har erfaring med det? Har egentlig ikke noe i mot å roote, hvis det er det som skal til.

  5. Takk for svar så langt!

     

    Skal du overklokke? Da du burde heller bruke mere penger på cpu en hovedkort i så fall.

    Da jeg vil tro den minste 8 kjerne uten overklokking blir litt svak i spill som krever mye cpu ytelse per kjerne med gtx 1080 TI.

     

    Sata disk vs PCI-E er vel ikke så merkbart til normalt bruk.

    Er først kompilering og mye små filer PCI-E er en fordel. Men det kan endre seg.

    Hadde tenkt til å overklokke R7 1700, men såvidt jeg ser vil den klokke tilnærmet likt både 1700X og 1800X (de fleste Ryzen stopper på 3.9-4.1GHz uavhengig av modell), så jeg trodde ikke det var vits å legge mer penger der. Eller mente du kanskje hvis jeg ikke skal overklokke?

  6. Har lyst til å bygge meg et nytt system basert på Ryzen 7 1700, men lurer litt på hvor stor ytelsesforskjell disse to systemene vil gi:

     

    post-100014-0-51644000-1491397471_thumb.png

    post-100014-0-11357300-1491397524_thumb.png

     

    Kan også nevne at jeg ikke har tenkt til å kjøre SLI, så trenger egentlig ikke den funksjonaliteten fra X370. Bruksområdet til maskinen vil hovedsaklig være gaming og programmering. Er det verdt å gå for det dyreste alternativet? Eller er det best med en mellomting, kanskje? Noen innspill?

     

     

     

  7. I fjor var iPhone 5 tilgjengelig i USA fra 21. september. Norge fikk den en uke senere, og i løpet av desember var den tilgjengelig i et drøss av land. Er det ikke sannsynlig at Norge også i år vil være blant den andre gruppen som mottar telefonen? Jeg betviler ikke at telefonen vil være tilgjengelig for over 100 land innen desember, jeg håper bare at Norge får den før mange andre land, slik som det pleier å være. :)

  8. Har nylig satt sammen en maskin med P182, og alt ser ut til å fungere fint, bortsett fra en ting jeg lurer litt på. Når jeg tar på kabinettveggene er det som om det avgis en liten vibrasjon, eller er litt ekstra motstand. Det er vanskelig å beskrive det konkret, men jeg er frista til å kalle det en følelse av at det avgis bittelitt statisk elektrisitet, uten at jeg er sikker på det.

     

    Har noen opplevd noe lignende, og kan det være skadelig for maskinvaren? :/

  9. Jeg spiller en del Call of Duty 4 på Xbox Live, og der hoster jeg ofte kamper. Problemet er bare at etter en stund med hosting blir folk ofte kastet ut, og jeg får klager over at jeg hakker under voice chat. Linja mi er ganske rask (14000/3000), så jeg antar at det er switchen min som ikke takler belastningen over lengre tid.

     

    Jeg har brukt webgrensesnittet for å konfigurere den (tilogmed aktivert støtte for Xbox Live), så jeg tror ikke det er innstillingene det står på. Spørsmålet mitt til dere er derfor: Har dere noen anbefalinger til gode switcher som tåler mer belastning enn min nåværende D-Link og er kompatible med Xbox Live?

     

    Ellers bør den ha:

    * Antall porter er ikke viktig (minimum 4, da)

    * Minimum 100 Mbit, 1000 er ikke nødvendig, men kan vel ikke skade?

    * Pris? Øh ... så lenge den oppfyller kravene kan jeg vel bruke rundt en tusenlapp på den.

     

    Det viktigste er altså at den tåler en del trafikk/aktivitet og er stabil, for den jeg har nå fungerer utmerket til vanlig nettsurfing, men hosting av spill blir for mye, ser det ut til.

     

    På forhånd takk for svar!

  10. Hei,

     

    Det er mulig dette har blitt nevnt tidligere i tråden, men det blir litt for mye å lese gjennom førti sider, og jeg fant heller ikke noe ved et raskt søk.

     

    Uansett ... Jeg kjøpte meg en Xbox 360 Elite for noen dager siden, og til min store overraskelse får jeg ikke valgt 720p når jeg har HDMI-kabelen koblet i min Tatung V32MCHK. Ved komponent går det helt fint, og bildet blir veldig ålreit, men jeg hadde håpet at jeg kunne benytte meg av HDMI-kabelen.

     

    Er dette en begrensning i 360en, eller støtter ikke TVen 720p over HDMI? Jeg så etter instillinger som kunne ha noe med det å gjøre, men har ikke funnet noe foreløpig. Noen som har erfaring med det?

  11. Funksjoner:

    - Kalender: Ja, med mulighet for å legge til notater med alarm.

    - GPRS: Uvesentlig.

    - EDGE: Uvesentlig.

    - E-postklient: Ja.

     

     

    Form:

    - Ikke avgjørende, men helst "vanlig"/candy bar.

    - Vekt: Ikke viktig.

    - Støt/sprut/støvsikker: Uvesentlig.

     

    Skjerm:

    - Fargeskjerm: Ja.

    - Størrelse: 2.0" og oppover.

    - Oppløsning: 320*240 og oppover.

    - Touchscreen: Ingen preferanse.

     

    Pris:

    - Mellom 3000 - 4000 +/-.

    - Med abonnementsbinding: Nei.

     

     

    Diverse:

    - Merke: Nokia, Sony Ericsson (åpen for andre forslag).

    - Kamera: Uvesentlig.

    - Videokamera: Uvesentlig.

    - Symbian: Ingen preferanse/er åpen for forslag**

    - Infrarød port: Uvesentlig.

    - Blåtann (Bluetooth): Ja.

    - Internminne: Ikke viktig.

    - Minnekort?: Ja, gjerne en utbredt type (heller SD eller mini-SD fremfor DV RS-MMC, men ikke avgjørende).

    - MP3: Ja.

    - Radio: Uvesentlig.

    - UMTS: Ja.

    - Triband: Uvesentlig.

    - wLAN: Gjerne.

    - Mulighet for GPS: Nei.

    - Batterilevetid: Viktig.

    - Bruksområde: Ringe, SMS, sende/motta (som oftest motta) e-post, kalender, notater/holde orden på hverdagen. Litt musikk (MP3-filer) vil jeg nok også spille.

     

    Det er lenge siden jeg har kjøpt ny telefon, så jeg vet helt ærlig ikke hva dagens telefoner klarer, men det kan også tenkes at jeg kunne sett en episode av en eller annen serie på telefonen i ny og ne, så lenge skjermen er stor nok og oppløsningen akseptabel, men dette er ikke avgjørende.

     

    Jeg må innrømme at jeg har snust litt på E-series-telefonene fra Nokia, og M600i fra Sony Ericsson. Er generelt interessert i noe som er ganske avansert, og mer business-rettet enn underholdnings-rettet.

     

    **Den forrige Symbian-telefonen jeg brukte var Nokia 7650 (Nokias første?), og har generelt sett et ganske godt inntrykk av den, bortsett fra at den var noe treg. Jeg liker at man kan holde på med flere ting av gangen, og installere ekstraprogrammer/verktøy. Innbiller meg at dette kan gi mobiltelefonen litt mer liv (at jeg kan leke meg litt mer med den), i forhold til f.eks. Series 40-telefoner fra Nokia. Jeg er ellers åpen for de fleste forslag, og tror at dere kan finne ut hva som vil passe meg best, basert på de opplysningene jeg har gitt.

     

    På forhånd takk for svar. :)

  12. Alt skal være riktig tilkoblet, og jeg har prøvd å resette BIOSet, men jeg får fortsatt ikke noe liv i maskinen. Burde jeg ikke merke at viftene går på, eller høre en pipelyd/pipelyder, eller annen indikasjon på at hovedkortet fungerer?

     

    Jeg la ikke merke til noen ødelagte kondensatorer forrige gang jeg drev med PCen, men skal ta en nærmere titt i morgen (har ikke PCen for meg nå).

     

    Tusen takk for svar!

  13. Maskinen til kjæresten min vil ikke starte etter at hun skrudde den av på vanlig måte. Med den vanlige strømforsyningen gav den ingen livstegn fra seg overhodet, så jeg prøvde å bytte til en ny, og når jeg forsøkte å starte maskinen ville viftene spinne opp i et halvt sekund, men så skjedde det ikke noe mer. Jeg vet at harddisken er inntakt, men ellers vet jeg ikke om hovedkortet, skjermkortet og prosessoren er i live. Har også prøvd å bytte backupbatteri, uten at det hjalp.

     

    Deltajert informasjon:

    MSI-hovedkort

    AMD Athlon XP 2500+

    2*512MB minne (PC2700)

    ATI Radeon 9800 Pro (AGP)

    Chieftech-kabinett med standardstrømforsyning, senere byttet til Hiper Silent 525W

    Windows XP med Service Pack 2.

     

    Noen som har noen ideer om hva dette kan være, og hvordan det kan løses?

×
×
  • Opprett ny...