Gå til innhold

Atald

Medlemmer
  • Innlegg

    5 231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Atald

  1. Eventuelt bare lese boken? Den er jo forholdsvis liten, og det holder vanligvis å lese omtrent halvparten siden det er kun deler av pensum som normalt havner på eksamen.

    Jeg fikk spørsmål om Tapir ikke hadde den lenger, jeg gidder ikke blande meg i hvor mye/hva han leser.

     

    Forøvrig, er ikke boken ~500 sider lang? Er en stund siden jeg sist så den, men jeg husker godt at jeg selv ikke tok meg bryet med å lese den.

  2. Hvordan er matchformen til Wilshere? Har jo i flere år blitt pratet om hvem som er det største talentet av han og Cleverley, så jeg håper vi får begge med fra start. Bør bli en fin duell på midtbanen.

     

    Cleverly er åpenbart bedre pdd.

     

    Hvorfor mener du det?

     

    En spiller mer eller mindre fast i laget sitt den andre har nettopp kommet tilbake fra 14mnd land skade? Sier seg selv hvem som er best pt.

    Vås.
  3. FA velger å ikke gjøre det, ja. Det er jo åpenbart at dommeren ikke så Balotelli-Song-situasjonen godt nok ettersom Balotelli ikke ble straffet. Ingen forventer at dommerene er ufeilbarlige, men å ikke rette opp feil i ettertid gjør ikke saken bedre.

  4. Ingen av våre nyinnkjøpte spisser de siste ... 25 årene, var noen umiddelbar stormende suksess, med unntak av Wright, kanskje. Pires, hvis vi regner ham som spiss. Men du har bestemt deg for at Giroud er latterlig dårlig, på grunnlag av noen få kamper. Med slike dumme uttalelser må du vente å få noe tyn. Som archongamer sa, vi snakkes i mai neste år, da har vi alle et bedre grunnlag å uttale oss på. Kanskje viser det seg da at du har rett (det blir i så fall som ren flaks på gjetting å regne).. Men å være så påståelig , det er rett og slett høl i hauet.

    Pires var milevis unna toppnivå første sesongen i Arsenal.

     

    Kanskje ikke ...? Det begynner å bli lenge siden, og det er ikke slik jeg husker det. Tvert imot; den første gangen jeg så ham spille tenkte jeg at oj oj, her har Arsenal fått seg en virkelig klassespiller ... men det er godt mulig at jeg husker med rosa solbriller på. Og hvis det er målscoringer du tenker på, så skal det jo sies at Pires ikke var en spiss egentlig ... det var bare det at han ofte kom til å befinne seg i en fremskutt posisjon på banen. Han var strengt talt en offensiv midtbane/kantspiller/playmaker.

    Det var spillet hans jeg tenkte på. Mulig jeg bommer kraftig nå, men jeg mener å huske at han ikke spilte fantastisk i sin første sesong, men slo til for alvor i sin andre.
  5. Ingen av våre nyinnkjøpte spisser de siste ... 25 årene, var noen umiddelbar stormende suksess, med unntak av Wright, kanskje. Pires, hvis vi regner ham som spiss. Men du har bestemt deg for at Giroud er latterlig dårlig, på grunnlag av noen få kamper. Med slike dumme uttalelser må du vente å få noe tyn. Som archongamer sa, vi snakkes i mai neste år, da har vi alle et bedre grunnlag å uttale oss på. Kanskje viser det seg da at du har rett (det blir i så fall som ren flaks på gjetting å regne).. Men å være så påståelig , det er rett og slett høl i hauet.

    Pires var milevis unna toppnivå første sesongen i Arsenal.
  6. Selv verdens beste spisser bommer på 100% sjanser hele tiden, det er små marginer.

     

    Man er ikke blant verdens beste spisser hvis man bommer på 100 % sjanser hele tiden.

    van Persie er rimelig god? Bommet på 25 "clear cut chances" i fjor. Rooney og Agüero var like bak med ~22/23 bom hver.
  7. Du vet at Wenger er suspendert og ikke får lov til å kommunisere med benken i det hele tatt under kampen? Jeg er heller ikke imponert over byttene til Wenger, men sitatet ditt er tatt latterlig ute av kontekst.

     

    Jeg sliter forøvrig med å se hva som er så morsomt med det først sitatet.

    • Liker 1
  8. Noen av oss har sett han i Ligue 1 også. Giroud er en meget god spiss.

    Jeg kunne ikke bry meg mindre om hva han har gjort i Ligue 1. Chamakh var en stjerne i Ligue 1. Giroud har underprestert i hver kamp han har spilt i ligaen. Hva med å kalle en spade for en spade. Han er på vei til å miste støtten på tribunen og da er det vanskelig å snu det.

    Chamakh scorte aldri mer enn 13 mål på en sesong i Ligue 1. Giroud scorte 12 i sin første sesong i Ligue 1 og 21 i sin andre.

     

    Det som forøvrig er noe bekymringsverdig er at at han scorte 19/21 i andre omgang, og det virket som han trengte tid på å komme seg inn i kampene. Virker ikke som han får den tiden enda.

     

    Foreløpig er jeg skuffet, men velger å se positivt på egenskapene som fører til at han har kommet seg til såpass mange store sjanser.

  9. Norske lover =/= britiske/engelsk lover.

     

    145 mph (233 km/t) er heller ikke dobbelt så fort som 143 km/t og jeg er rimelig sikker på at Santos ikke kjørte i en 80-sone. (~50 mph)

     

    Jeg må forøvrig si meg enig i at det virker som han slapp billig unna, men jeg vet absolutt ingenting om det britiske lovverket.

×
×
  • Opprett ny...