Gå til innhold

Noe smått fra siste tur til Roma


Anbefalte innlegg

Som dere sikkert ser, så hører disse bildene kanskje til i en annen tråd (dere vet hvilken). Grunnen til at jeg lar de få en egen tråd, er at jeg tok mediet mer på alvor denne gang. Jeg dro mye på byen med kompiser denne gang (varmt og deilig vær), så 20D ble litt mye vekt (og verdi) å drasse rundt på. En annen grunn er at jeg ønsker å få seriøse kommentarer (negative som positive). Det er det strengt tatt ikke plass til i den store tråden.

Ingen av bildene er etterbehandlet i ps i etterkant, kun resizet. Synes den softe fokusen passer til motivene, så usm var ikke påkrevd (i motsetning til mine øvrige bidrag i den store tråden).

Synes dere jeg har klart å finne motiver som passer til mediet jeg har valgt, K600i.

 

Ps: Det kommer nok noen bilder fra det store kameraet etter hvert. Har hatt litt problemer med pc'en siden hjemkomsten, og i kombinasjon med det fine været har jeg derfor ikke giddet å redigere noe enda. Problemene er løst, men solen skinner fortsatt :)

post-76334-1150122347_thumb.jpg

post-76334-1150122364_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for kritikk. Bare ikke vent deg like mange bilder denne gang. Fyllte ikke engang opp bildebrikken (1gb), så materialet er litt tynnere denne gang. Likevel er det noen bilder igjen fra sist gang, så jeg kan kanskje kombinere dem. Vi får se når jeg får energi til å sitte foran ps, nå som været er så fint her hjemme.

Ps: For de som lurer på hva det andre bildet er av, så finnes svaret i filnavnet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...