Gå til innhold

Hjemmesnekret racing seat?


psino

Anbefalte innlegg

Hola, har tenkt en stund nå på å gå til innkjøp av noe ala Logitechs G25 (http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/wheels/devices/131&cl=us,en)

 

_men_, problemet er at sete koster jo typen 2500 å få seg, og dette er noe over mitt budsjett.

 

Så, er det noen som har klart å "snekre" seg til noe dugende racing-sete/som ikke koster skjorta? Tenker meg kanskje en tur på IKEA for å se hva jeg klarer å pusle sammen av biter der, men om noen har noen tips, så hadde jeg satt veldig pris på dette. (Har ikke hatt noe racing-wheel-pedaler-greier før, så er litt usikker på hvordan jeg skal gå frem for å få festet ting skikkelig osv) :(

 

Tar mer enn gjerne i mot tips:)

 

EDIT: Det jeg tror kan bli vanskelig, er å få satt fotpedaler og ratt i rett avstand fra overkroppen (helst noenlunde innstillbart også.

Endret av psino
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hjemmesveiset racingseat. Pris råvarer: 300 kr. (Pluss ekstra hvis man ønsker fancy greier som en sprayboks svart lakk)

Skrue på midten (synlig i blank metall) for å stille lengden bort til pedalene, i tillegg til stolens egen regulering. Setet kommer fra bilopphuggeri.Pedalene festet med gaffatape. Billig og bra.

edit: ratt og girkonsoll klemmes fast i en helt vanlig planke. Foreløpig ikke lakket svart, men det kommer.

post-100069-1188990497_thumb.jpg

Endret av freke
Lenke til kommentar
Ja det er litt penger å spare der gitt. Knabba bare den generelle designen fra Solberg racing seat. Men jeg synes min egen rigg er mye mer stødig. Den virker litt mer raklete den man kjøper til 2-3 laken. Utrolig nok.

9437199[/snapback]

 

Soberg-setet som jeg selv innehar er solid nok mener jeg, men skremmende upraktisk i forhold til justeringer og justeringspunkt.

Det mest utrolige med en stol i den prisklassen er likevel at de ikke har tenkt et eneste sekund på å tilpasse den bruk i vanlige hjem. Skarpe kanter og faens oldemor over alt. Har selv festet hjul på baksiden samt dempet undersiden for å unngå at jeg,under en kjøre-session, skjærer meg gjennom gulvet og dreper de som bor under meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...