Gå til innhold

Panasonic Lumix FX35 vs Canon Ixus 860


Anbefalte innlegg

Etter 5 år med et Coolpix bestemt meg for at det er på tide med et nytt kompaktkamera.

Hovedkriteriene for nytt kamera var stor skjerm (lei av 1"), optisk bildestabilisator, vidvinkel og god bildekvalitet.Jeg har etter mye informasjonssøk på nettet kommet frem til 4-5 aktuelle kamera, og etter ennå litt mer lesing står nå valget mellom FX35 og Ixus 860.

 

FX35 har etter det jeg har forstått generell god bildekvalitet med svært god fargegjengivelse, men har problemer med støy idet ISO bikker 400, dog i mindre grad enn forgjengeren FX33.

 

IXUS har, som nær sagt alle IXUS'er, god bildekvalitet i de fleste situasjoner, men sliter til en viss grad med hjørneuskarphet.

 

Siden det nå er dødt løp mellom disse kameraene og jeg har problemer med å ta det avgjørende valget, lurer jeg på om noen av dere har erfaring med de aktuelle kameraene som kan få pilen til å bikke i favør det ene.

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har erfaring med Ixus 860 og synes det er et bra kamera med unntak av nevnte hjørneuskarphet. Jeg også har erfaring med Fuji F100fd og vil heller anbefale det. Det leverer faktisk ganske så skarpe hjørner på vidvinkel og har noe av det beste du kan få av bildekvalitet fra et kompaktkamera.

 

Her er en ganske utfyllende brukererfaring/test av F100fd:

http://www.pbase.com/arn/fuji_f100fd

Endret av Oljens
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...