Gå til innhold

Android som spillekonsoll *KREVER ROOT*


Barabbas

Anbefalte innlegg

Spillegleden på de fleste android produktene (og alle andre tilsvarende produkter) har latt seg begrense av kontroller-mulighetene. Det syns i alle fall jeg. Dette er det noen smarte hoder som har løst på en brilliant måte.

Jeg vil derfor anbefale to applikasjoner til Android.

 

Først en sak som har vært ute en stund, den er også kommentert tidligere på forumet, men jeg tar den med her på grunn av relevansen: Wiimote Controller <- klikk for link

 

Denne lar deg koble Wiimoten til telefonen/taben. Den kan konfigureres slik man selv ønsker. (Muligens ikke verdens mest intuitive setup :) )Fungerer supert med mange nye spill og ikke minst er det en fryd å grave frem gamle klassikerne fra Nintendo, Supernintendo osv (emuleres i feks. Snesoid)

 

I sommer kom også Sixaxis Controller <- klikk for link

 

Samme prinsipp som med Wiimote Controller bortsett fra at den lar deg koble til en trådløs PlayStation kontroller. Sixaxis har en egen kompatibilitetsapp som bør kjøres først før kjøp.

 

Ettersom de fleste nye dingsene kommer med kraftig innmat og HDMI er det bare å gønne på og kjøre hele greia på TV. Twoplayer fungerer også, så her kan man ha mye moro når man er på farten!

 

Mobil spillekonsoll servert!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...