Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    18
  • views
    1174

Hemmelighetene i roterommet!

Sign in to follow this  
Guest

41 views

Jeg sa meg altså villig til å rydde kottet for en stund siden. Øyeblikket var svakt, og jeg trenger pengene. Så nå har jeg begitt meg ut på det som ser ut til å bli et eventyr uten like, virkelig en tur ned memorie lane, og ikke alltid på en god måte! For at dere kanskje skal forstå, vi flyttet inn her for snart 16 år siden. Kottet har vært rommet hvor alle har lagt fra seg rotet sitt, men aldri ryddet!I dag har jeg funnet;* Spice Girls Removeble-tattoo* Klinkekuler (Som selvfølgelig måtte trille alle veier! )* Brev fra den tiden hvor man skrev: "Har du det bra? Jeg har det bra! Jeg håper du har det bra."* De gamle jesus sandalene mine, de må være ti år kanskje* Pappa sin gamle shorts, med elefanter iført hjerteboxer.* Kassetter med The Boys, Jannicke, Jabba Dadda Boo hits 3 og div Mix-tapes.* Spice Girls og Backstreet boys cd'ene min :blush: Jeg trodde de var kastet for lenge siden! * En ovn* Tusenvis av pyntegjenstander i form av porselens nisser, griser, klovner, kaniner osv..* En svær parykk* Trollkostymet mitt fra barnehagen* Kamilla sine gamle støvler* Togbanen i tre.* En liten rød plastgitar* Masse puslespillbiter, men aldri noen ser ut til å være fra samme puslespillet.* En plakat fra et prosjektarbeid jeg var med på i tredje klasse tror jeg :hmm: Han jeg var på gruppe med var bare SÅÅÅÅ søt! :love: Nå er det snart ikke nok lys til å fortsette der inne. Det er seff ikke noe lamper der inne, så det begrenser seg heldigvis litt hvor lenge man kan holde på!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...