Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    51
  • comments
    192
  • views
    94880

Eeen.. "tægg"

Sign in to follow this  
Guest

282 views

Blogg-spørreundersøkelse-dingsedangs:Fire jobber jeg har hatt:* Avisbud for BT og BA. For BT, sykle rundt før fuglene fiser, med 30 kilo aviser hengende på den ene siden av sykkelen. 800kr måneden. For BA trasket jeg et par kilometer hver søndag formiddag, ringte på hos uskyldige mennesker og solgte avisen til dem. 5kr per solgte avis.* Telefonselger for BA. "Hallo, dette er blabla, jeg ringer på vegne av Bergensavisen BA. Kan jeg friste deg med et brillefint abonnement til ekstra lave priser?"* Barnehageassistent. Snørr og tårer, sjokoladekake på gulvet og mais i bleiene. Jeg storkoste meg. :)* Piercer. Begynner kl. 12, surfer størsteparten av tiden, og bruker fem minutter på å stikke hull på folk. Jeg tror ikke det går an å få det bedre.Fire filmer jeg kan se om igjen:* Seven.* The emperor's new groove.* Lemony Snicket: a series of misfortunate events.* Eddie Izzards assorterte stand-up-filmer. Fire steder jeg har bodd:* Elvebakken, Bergen. Like over NRK-bygget. Her vokste jeg opp.* Nygårdshøyden, Bergen. Flyttet ut måneden etter jeg fylte 20, og den første leiligheten hadde innendørs takrenne, minusgrader i loftsrommet med dusjkabinettet/boder, lekkasje i sengen min og en, kremt, "underlig skrue" av en husvert. 4 måneder bodde vi der.* Nøstet, Bergen. Leilighet nummer to, bodde der med to andre. Lite rom, kombinert stue/kjøkken/vaskerom/tørkerom, og dusj på gangen.* Møhlenpris, Bergen. Narkiser, alkiser og en liflig duft av fisk. :)Fire TV-serier jeg liker:* 24. En atten timer lang cliffhanger, og en president som kan irritere på seg en gråstein.* Scrubs. Sykehuskomedie med verdens syrligste lege.* House M.D. Samme som over, minus komedie. Morsomt lell.* The shield.Fire matretter jeg liker:* God sushi. Helst maki-ruller.* Raspeballer med kjøttpølser, hjemmelaget kålrabistappe og bacon.* Kylling-wienerpølser i lompe, med relish og jalapeño.* "En skikkelig hot pizza". Kjøttbolle-, ikke kylling-utgaven.Fire ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør:* Få snekret sammen en 486 med GUS og 42" LCD-skjerm (eller prosjektør), og spille gjennom hyllen min med spill fra 1990-1995.* Skrive en superpopulær bok og tjene millioner av kroner hver eneste dag resten av livet.* Vifte med et flagg hvor det står "Hurra, hurra! Statskirken er oppløst!"* Bli far.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Mais i bleiene? Urgh..

Visste ikke at det fantes en kylling-utgave av "En skikkelig hot pizza" men det må jo sies at jeg ikke har noen stekeovn og derfor ikke er så oppdatert på det nyeste innen den frosne nasjonalretten vår. Du må jo sende blogg-dingsedangsen videre til noen også, da :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...