Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    3809

En trøtt kar i natt...

Sign in to follow this  
Guest

152 views

Hei alle blogere (bolere) hohoho nei overtrøtt. Tja jeg ville starte blogen min med et pang. En skikkelig siden. Men desverre... Denne karen er trøtt! Jeg har jobbet i dag. På min koselige jobb SATS trenings senter. Trent har jeg og, så øynene mine er ganske så slitne nå ja.. Har sittet og lekt med Photoshop nå i 3 timer :cry: Galskap! hehe prøvde så hardt jeg kunne å lage meg en ny avatar her på forumet men det var ikke lett gitt. For å si det kort, siden dette er min første post i min lille blog. Jeg heter steffen, kommer fra Verdens navle "lille" Oslo. Eller rett utenfor da. Jeg jobber for tiden, da jeg er ferdig med skolen å ikke veit hva jeg vil. Er mye med dama, som jeg er veldig veldig glad i! Vi har vært sammen nå i 3 år. Ja du hørte riktig 3år! hehe vi er forsatt veldig lykkelige :D:love: Selv ekteskap syndromet kommer en tur innom. (Vi er ikke gift men er kansje ikke så lenge til nå :scared: hehe oi feil smiley gitt :whistle: hohohoJeg er en 84 modell, det glemte jeg og si. Dama er og det, hun er 3mnd eldre enn meg. Fyss a meg. Men men slik er det. Faller ofte for eldre kvinner.. Eller gjorde det hehe neida. Jeg har absolutt ingen ting og gjøre nå, eller i kveld. Jeg har vimset i hele kveld her på nettet og lest off topic poster å alt annet. Må si folk har en utrolig humor her altså. Siste blogen jeg var innom var vist Anettes blog. Hun inspirerte meg til å lage en nå hehe :p thanks girl! nei nå må jeg legge meg, hører puta rope! Legger meg et små trøtt glad bilde fra meg. Vi sees i morgen alle der ute ;) God natt og drøm søtt! I morra er det lørdag gitt! Gleder meg! heheme3yh.th.jpg(ops bilde fra i dag tidlig.. jaja her er meg rett ut av dusjen i allefall hehe :p

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...