Jump to content

robot's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    5762

Alt er bare helt phyton

Sign in to follow this  
Guest

185 views

Nå i det siste har alt vært bare phyton. Dataen oppfører deg merkelig. ikke kan den vise https:// sider og noen andre sider på nettet, og jeg har vært forsiktig i det siste. Ute er det skikkelig kaldt ca 18 til 20 kuldegrader, så jeg gidder ikke å gå ut. Det er rumjul, så det går ikke noe spesielt på tv'n heller. så jeg sitte å ser på den fordømte dateen og roter rundt i windows får å finne svaret på problemet som har skapt kaos for internettet og antivirusen er det samme med for den virker ikke, og samme gjelder for msn messenger. For jeg kommer ikke inn for å se om vennene mine er på nett. Men jeg har kjøpt digitalkameraet som jeg hadde lyst på, så nå tar jeg bilder i stor stil.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...