Jump to content

Peep's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comment
    1
  • views
    8003

Akk ja..Jul og Wrestling.

Sign in to follow this  
Guest

150 views

Ja,her sitter jeg da.Ligger i sengen og slækker å tenker over hva av mine tanker som skal legges ut på dette grufulle store samfunnet kalt "Internett"Jeg tenker at jeg er åpen for mye,og jeg har tenkt å la mine tanker få sine utspring i en blogg.Ja,hva skjer egentlig i Peeps verden for tiden? :hmm: Idag har vel jeg og Nyhus gjort det vi pleier å gjøre, å "slutte" tidligere på skolen.Det er digg det,når læreren kommer bort til oss og sier: "dra hjem dere!" :innocent: Jeg,som Nyhus er stor Wrestling fan,hos Nyhus går det meste i WWE men her i gården er det ROH,WWE,TNA som står i fokus :w00t: For rundt en del år siden,når jeg var mindre og satt å smugkikket på noe som het TCM som gikk rett etter Cartoon Network på kveldene,der begynte WCW :) Der var stjerner som Sting,Ric Flair og Booker T.På et spill jeg spilte var det Booker T som var såå kul da :blush: Mens på skjermen,var det en fyr som jeg forelsket meg i :love: (OkeY!,bare så det er sagt: I AM NOT GAY)Hans navn var Eddie Guerrero.Han var Latino,dritmorsom og underholdende og en av de beste i wrestling ringen.Han ble rask en av mine favoritter.Jeg sverget til meg selv at jeg skulle følge Eddie videre,selv etter WcW slutte på TCM og gikk konkurrs :yes: Men jeg hadde ikke sjangs,tross alt.Wrestling gikk ikke på norsk tv lenger :no: Det gikk da flere år,før jeg så en reklame på ZTV: "WWE KOMMER PÅ NORSK TV"Det er vanskelig å beskrive de følesene som gikk rundt i kroppen min,jeg gledet meg i 2 måneder.Jeg var oppspilt og fortalte alle mine kamerater om det.De fleste sa "Å,så drit kjedelig a,du vet at det er skuespill alt sammen ikke sant?"eller "Hvem bryr seg,de er stuntmenn"De fleste jeg kjente som likte Wrestling "back in the old days" hadde forstått at Wrestling bare var noe tull og skuespill.Jeg viste deg jeg og,men tenkte ikke over det.Det var ikke en problemstilling for meg.Ingen drar for å se en "Ekte Kjedelig Action Film"Eller ingen drar vel for å se "Generell kjedelig såpeoperar" (okey,noen gjør det da)Action er skuespill,Såpe er skuespill.Alt det er ikke ekte,men vi lar oss underholde av det.Det fintes bare noen mennesker som tror at selvom en "sport" er uekte så er det teit og kjedelig.Men det er faktisk totalt forskjellig.Tenk deg,en wrestling kamp blir mye mer spennede vist motstandere legger opp til en så best mulig kamp som mulig,enn at 2 brytere wrestler for en medalje i et eller annet dull mesterskap ;) Wrestling er altså Underholdning og Lidenskap.Kamper er spennende,historiene er spennede,personene er kule og morsomme.Så jeg syntes faktisk synd på dem som ikke har oppdaget Wrestlingens sanne form.Men tilbake til Wrestlingen som begynte på norsk TV,jeg var jo da oppspilt og gledet meg vildt til å se Eddie osv på skjermen igjen.Jeg var jo en ivrig Playstations spiller,så jeg hadde jo spilt spilla til WWE og forestilt meg hvordan wrestlingen var for tiden.Da dagen hadde endelig kommet satt jeg og nevøen min oss ned kl.22.55 så så jeg introen rullet over skjermen fikk jeg gåsegud.Jeg satt meg ned og opplevde WWE ordentlig i Oktober 2004.Kl.23.55 begynte neste av WWE showa,der dukket en velkjent kar opp.Eddie Guerrero!,det var så jeg nesten kjente en tåre i øyekroken.Min all time favoritt kjørte inn i arenaen i sin low rider,til stilig rytmisk latino musikk.(Nå har jeg sittet å skrevet blogg,mens jeg faktisk kunne sett wrestling,så fortsettelse følger imorgen)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...