Jump to content

Redaktør X

Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    6751

Produktiv dag

Sign in to follow this  
Guest

130 views

Stod opp i 9 tiden, spiste frokost å dro på skolen. Har ingen timer nå om dagen, pga. eksamenforberedelser. Tenkte jeg skulle regne noen oppgaver i Digitalteknikk. Regnet en oppgave og tok lunsj.Så var det tid for kjemi.... kjedeli.... dro ut å kjørte bil istedet. Hang på telehuset en times tid, dro hjem å surfet på nettet. Ble trøtt, så jeg tok en time på øyet.Ble våken så jeg så litt på tv.Ble sulten så jeg dro på esso å kjøpte middag (burger).Og nå sitter jeg her.... kanskje det blir en bedre dag i morgen :)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...