Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 557

Hvordan gå ned 10 kilo raskt :)


Sabell

9 173 visninger

Har begynt nå. Strammer inn på både det ene og det andre. Går på vekten i morgen og veier meg.

 

Så får jeg se hvor det går. Men har begynt sånn smått i dag med å spise lite og ikke altfor usunt. Holdt på å ta en smash men klarte å la være siden jeg har gitt meg selv forbud mot alt av sånt sjokolade potegull is o.s.v i en måned.

 

Idag har jeg spist ett knekkebrød med kaviar. EN gulrot en banan og litt pistasjnøtter.

 

Er litt nedfor så drikker kaffe med lett melk nå. Men det er bare litt igjen så. hehe dårlig unnskyldning, men er litt nedfor. Så drømmemannen min bare 10 min idag også.

 

Har jogget et stykke i dag og nå driver jeg og omøblerer pluss litt husarbeid. Måtte ta en liten pause. Har tenkt til spise jordbær til kveldsmat også la være å spise noe mer enn det i dag. Vet hva jeg veide sist og det er to dager siden jeg veide meg, men vet ikke om jeg har gått ned noe før imorgen. Er litt spent på det:)

 

Drikker mye vann i dag også. Har tenkt til å fortsette litt mer med ommøblering og snart gå å legge meg å lese på senga. Fordi mye søvn hjelper til med vektreduksjon plussat jeg er trøtt nå også.

9 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Spiser du for lite settes kroppen i et besparingsmodus, og lagrer alt den kan. Det er altforaltfor lite med et knekkebrød og litt småplukk i løpet av en dag. Den regulerer forbruk etter hva og hvor mye du spiser, vi fungerer veldig smart, dynamisk og effektivt.

 

Spis ofte og sunt. Før logg. Kutt ned på karbohydrater, spis mer protein. Egg er genialt. Tro meg, du går ned i vekt om du spiser mer enn dette. Jeg kommer til å legge meg på 3500 kilokalorier til dagen, jeg skal gå opp i vekt - sakte, sunt og kontrollert.

 

Kroppen trenger tid, ikke press den for hardt. Noe du kan prøve er detoxication med grønnsaker og juice, i 2 uker. Det er litt hardt, men da kan du på en måte begynne på scratch etterpå.

 

Og ikke vær redd for fett, holder du deg under forbruket så går du i minus uansett (med mindre andre faktorer fucker det opp).

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har ikke spist noe enda :) Drikker kaffe :) Skal lage meg grønnsaksjuice med ett egg i :) Må drikke litt mer vann i dag ble lite vann i går. Lyst til å trene også :) Tar på meg treningsklær og går å svetter en time :)Prøve og spise mindre karbohydrater, men vanskelig. Lagde ris ved siden av maten i går og kommer til å spise ris i dag og. Kan liksom ikke bare kaste det heller. Lager rislapper av resten med steviosa etter det :) Så jeg kan kose meg litt ekstra i helgen :) Også tar jeg bær på:)

Lenke til kommentar

Husk at mer muskler betyr mer energiforbruk/behov. Og muskler veier også mer, så hvis du trener så kan det hende at du ligger på samme vekta, selv om du har kvittet deg med fett. Forklaringen kan være så enkel at du har fått mer muskler, og det er bra. Du blir uansett ikke en muskelbunt med det første, resultatet blir bare at du blir strammere.

 

 

Motivasjon:

 

 

 

http://m.imgur.com/gallery/IMWTo

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blitt mye iskrem i det sist nå Men lovte meg selv at etter i morgen ikke noe is :) Fordi at i morgen vil jeg smake på jordbær milkshake :) Det ble så vanskelig. Men etter det så strammer jeg inn igjen virkelig Må være sterk :)

Lenke til kommentar

Det du for all del må huske på er at det som står på pakningen i butikken er løgn. Har du det som regel er du kommet langt. Vita hjertegod? Det er en av de fremste helsefarer i min bok, fordi folk tror det er bra for deg og de skaper så mye forvirring og forrurensning i folkekunnskapene.

 

Kalorier er en ting. Det som er viktigere er næringen og sunnheten i kaloriene. Kroppen skal ha næring, og det er ingen regel at x kalorier gjør at du går opp eller ned i vekt, det har med innhold og funksjon i kroppen å gjøre.

 

Du trenger fett, proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler etc. Mettet fett er bra, fra den rette kilden. Vegetabilsk fett i innholdslisten er idag 99% garantert herdet plastikkfett som du skal begrense om du bryr deg om helsen din. Også rapsfett som er en av de beste vegetabilske fettsyrene (olivenolje er oppskrytt), men det hjelper ikke hvis den ikke er bevart og oljen er ødelagt. Samme med omega 3, er det fra en kilde som fettet er harsknet/oksidert så gjør det mer skade enn det gjør godt!

 

Iskrem er jo greit, hvis du lager det selv. For det i butikken er jo noe kunstig dritt som forresten smaker dritt i forhold til the real thang.

 

Ikke vær redd for mat, du må bare spise magert og gi kroppen mulighet til å stabilisere og reparere seg selv.

 

Ikke svelt deg ihjel, det er ikke noe sunt. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...