Gå til innhold

Direwolf

  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    14 985

Brudd på leiekontrakt


Direwolf

8 437 visninger

Hei.

 

Jeg skal studere i Trondheim til høsten, og søkte dermed på sit.no for å få tak i hybel. I juni lå det an til at sit ikke kunne tilby hybel til meg, og jeg måtte derfor ut på det private markedet.

 

Jeg fant en hybel som jeg likte, og signerte kontrakten. I utgangspunktet ønsket jeg å bo alene, men det bor tre andre på denne hybelen. Depositum og første leie skal jeg ikke betale før 1. august. Det er også litt vanskelig å komme seg til skolen i og med at det ikke går direkte buss til skolen.

 

Problemet mitt er at i dag fikk jeg et tilbud fra sit - hybelleiligheten som jeg ønsket aller mest. Den ligger sentralt og jeg har eget kjøkken og bad. Jeg ønsker alstå å leie denne istedefor den jeg har signert under på.

 

I og med at jeg ikke har betalt noe enda, kan jeg fortsatt trekke meg? Bør jeg godsnakke litt med hybelvertene slik at jeg kan bryte kontrakten? Jeg har aldri trukket meg fra en avtale før, så det er jo selvfølgelig ubehagelig og måtte trekke seg. Jeg ønsker heller ikke å skuffe hybelvertene mine, men jeg vet at jeg vil trives mer i hybelen fra sit.

 

Hjeeelp!

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Gjest Slettet+130498

Skrevet

Kanskje like greit å tatt denne i forumet? Uansett, har du hørt med hybelvert? Ring den/de personene som er ansvarlige og legg frem saken for de. Slik markedet er i dag burde det være 0 problem å finne en erstatning for deg :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...