Gå til innhold

Sabell's Blogg

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    11
  • visninger
    28 555

Gikk


Sabell

774 visninger

ut i 11 tiden igår og var ikke hjemme før halv fem, så fikk mye sol :) Også kom jeg i samtale med en Lektor i pedagogikk og m.m av alle ting...Men det var visst et viktig møte tror jeg...

 

For nå vurderer jeg enda mer å ta almenne fag igjen. Slik at jeg får studiekompetanse. Selvom det har vært ekstremt vanskelig å gjøre, fordi jeg har jobbet samtidig . Men som han sa. Det hjelper på ens selvtillitt å ha god utdannelse. Og er det noe jeg også trenger så er det bedre selvtillitt...Og mens jeg gikk ute tenkte jeg veldig mye på det. og når jeg tok fram skrive blokka, så tenkte jeg enda mer på det. Og meningen og var å fortsette på en historie som jeg begynte på for lenge siden, men jeg klarte ikke å konsntrere meg om det. I tilegg til det var skriveblokka fyllt med et annen en historie som jeg ble nysgjerrig på og begynte derfor å lese den også. Og kanskje det ikke er meningen at jeg skal skrive fantasi eventyr, siden jeg stadig kommer til meg selv og mitt liv, slik at det jeg skriver blir mer dagbok, noe som jeg egentlig erger meg over om dagen. Men hjernen min bare gjør det. Samtidig blir det noe godt ut av det også.

 

Men det kommer kanskje etterhvert igjen når jeg har fått ryddet litt i livet mitt siden det er det dagene på et vis går til...Å få mer orden og oversikt. Og at jeg ikke helt klarer å slappe av før det har funnet sin plass...

 

Og når jeg pakket bort bøker her om dagen beholdt jeg en norsk bok. Og en læreplan for norsk. Så kanskje jeg får lese den litt innimellom. Siden jeg trodde jeg hadde pakket bort alle bøker. Men så dukket den og to andre bøker opp.

 

Den andre var svensk. Og den fikk jeg engang av en villt fremmed på toget. Den heter så mye som møte med Ambres. Av Sture Johansson,Og kanskje det er meningen at jeg skal lese den...For egentlig er den litt midt i blinken nå tror jeg, så skal ta den med meg på turen ut i dag, også var det en om gresk mytologi også :) Men den pakket jeg ned. Og nå har jeg pakket 7 esker:)

 

Og jeg kommer til å fortsette :)

Har beholdt noen få dvder. Men de er bare til trening. Så i går fulgte jeg den ene i en time ca. Og det er planen hverdag framover. En time hver dag med den ene:)

 

Nå blir det ut å gå. Tar med meg skriveblokka og boka, også har jeg alltid nye testamente med meg også :) Og i går hadde jeg med meg hekleri som jeg begynte på også. Også plukket jeg blomster og brennesle:) Men i dag tror jeg at jeg tar med meg hansker og saks også :) Også fant jeg et perfekt sted og plukke med meg fra.

 

Også føler jeg meg egentlig ganske avslappet nå. Men tror ikke jeg blir ute så lenge som i går. Får se. kanskje ta med meg litt kaffe mat og pledd også :)

 

Litt morsomt igår. Gikk forbi en cola kork og måtte lese i den. Det stod: Å nei, ikke deg igjen...Heheh begynte å le for meg selv der jeg gikk..

 

Også har jeg lovt og ikke røre sukker på en uke:) Og det kan bli spennende det også. Selvom jeg kan spise is og sånt men ikke putte sukker i kaffen ;) Og nå husker jeg egentlig ikke om jeg gjorde det i denne morgen koppen. ehh:P Men mener jeg ikke gjorde det. når jeg kommer hjem igjen håper jeg at får pakket mer. Og gleder meg til at alt jeg ikke trenger er blitt pakket bort.

 

Ha en fin dag :)!

 

 

Ble stekt ris med grukemeie løk hvitløk og litt lime saft pluss chili og pepper til frokost. Ville fort ut. Så det ble med det, men ris er veldig bra for huden og gurkemeie har sine gode egenskaper også. Pluss at hvitløk er veldig forbrenner. Og nå har jeg begynt å spise mye ingefær fordi det skal viss også gjøre underverker :) Putter i teen b.l.a for tror den har best egenskaper som rå. Men så ble det ikke helt som jeg håpte på når jeg kom ut. Men vi fikk gått et stykke allikevel :)

 

Også spiste jeg sukkertøy med grønn te men ble litt uvel. Pluss at jeg drakk grønn te også. Også lagde jeg kaffe for å ha med meg, men ble ikke til det, men tar en kopp igjen nå :) Uten sukker ;) Også tok jeg målebånd rundt magen men har faktisk gått in 3 cm :) Og tror det kommer mest av at jeg drikker mye vann og går mye :) Men nå tror jeg at jeg kommer til å gå inn enda mer og det gleder jeg meg til...Pluss at sykling gjør litt susen også :) Og nå siden jeg ikke drar på trening må jeg passe på så jeg får trent allikevel. Men nå i dag så er kneet mitt enda bedre også. SÅ håper det blir helt bra igjen:) Ber til Jesus om det også :)

 

Hund er sliten nå og ligger i godstolen og sover.Og jeg er mer energisk egentlig...Fått masse regn i håret også, fordi jeg har hørt at det er sunt så lot være å gå med regnjakke :) Så nå blir det å henge opp litt klesvask. vaske viduet på badet og badet tror jeg også. Sette på noe god musikk, og da våkner hunden også og vil leke vet jeg, så da henter den sikkert ball og kommer fram og tilbake :) Hadde vært bedre om den kunne lært å vaske og hjelpe til litt, men det er kos og ha litt liv rundt seg allikevel :) Hører på absolute dance fra 2011 :)

 

 

 

 

 

Den med Tove styrke er jeg helt hekta på så går om og igjen... Og indestructible må høres på veldig høyt :)

 

Også er denne her veldig oppmuntrende ;)

 

Heheh jeg blir aldri voksen :)))) * <3

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...