Gå til innhold

girl92's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    4
  • visninger
    19 608

fortvilet


girl92

5 929 visninger

Hei. Jeg å typen har vært sammen i 4 år. Vi har hatt våre opp og nedturer. Det 3 året vi har vert sammen fikk jeg tlf av min søster, om at en kolega av henne hadde en venninde som har tekstet meldinger med kjæresten min å møtt han for sex. Denne perioden bodde jeg hjemme hos mine foreldre å han bodde på hybel pga jobb. Jeg konfronterte han med det. Og han innrømte at dette hadde skjedd. Å forklate at han var usikker på vårt forhold iom at vi hadd kranglet i en lang periode. Jeg valgde å tilgi. Å vi fortsatte et fint forhold. Etter en periode hadde han en dag glemt modilen sin på bordet mens han var i dusjen. Av nyskjerighet tok jeg mobilen å såg på facebooken hans. Der fant jeg meldinger å nakenbilder av ei jente som han skrev veldig intimt med! Dette tok jeg også opp med han. Å han kpm med forklaringen at jeg ikke hadde gitt han nok oppmerksomhet på sexfronyen å at han følte at jeg ikke vart tiltrokket av han lengre. Noe som ikke stemmer. Bare at jeg ikke orker sex hver dag. Det var bittert mellom oss en go stund. Men jeg elsker jo han. Å vi valgte å legge alt bak oss. 4 år har gått, å vi har kjøpt oss hus sammen å alt har vært kjempefint. Helt til en kveld vi er medd på middag til et vennepar å har tatt et par glass vin. Så velger vi å gå å legge oss. Jeg sovner først. Men våkner midt på natta. Ser på mobilen hans. Å der har han flere samtaler med andre jenter om at han vil ha sex med di å avtales og møtes. Jeg er helt utav meg. Å vet ikke hva jeg skal gjøre. Trodde alt var bra mellom oss nå etterom vi har kjøpt hus sammen, er det ikke bare å dra? Håpe på tips å råd fra dere. Mvh fortvilet jente.

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Jeg ville droppet denne personen. Jeg vet at det er vanskelig, men siden du nå har tatt han i å ha kontakt med andre kvinner mer en en gang, tror jeg ikke han er den beste. Du fortjener en mye bedre en!

Ta det opp med foreldre og venninner, få dem til å hjelpe deg!

Lenke til kommentar

Jeg mener at hvis du ikke ønsker å leve under slike forhold, så må du legge dette forholdet bak deg. Det er lite trolig at han vil noen gang endre sin atferd. Et forhold fattig på gjensidig lojalitet er ikke noe å investere i...

Lenke til kommentar

Han forstår tydeligvis ikke at du mener alvor, du har vært veldig forståelsesfull (kanksje litt for mye) og tilgitt fort. Dette er en god egenskap, men det kan ofte sette deg i en litt bitter situasjon hvor du lett kan bli utnytett, noe jeg tror er tilfellet her. Han ser ikke ut til å være like serriøs som deg og kan også kanskje ha litt problemer med å binde seg til en jente. Husk også at det hele veien er veldig viktig meg komunikasjon!! Men jeg syntes ikke du skal tilgi han like lett denne gangen, en gang ER en gang for mye. Vil du virkelig leve sån? Forstår at du er i en vanskelig situasjon. Dere har akkurat kjøpt hus sammen, det ville sikkert vært litt flaut for deg å skulle endre det på denne måten? Og kanskje du i tilegg har en frykt for å være alene? Uansett tilfellet så har han godt for lanngt til at det ikke kan være noen konsekvenser. Hvis du ikke finner styrken til å gå fra ham så burde du i alle fall se om han i det hele tatt vil kjeme for deg. Jeg kan ikke si at jeg er noe særlig imponert over de dårlige unnskyldningene hans, selv ville jeg ikke tolerert der. Ønsker deg lykke til. Var ikke meningen å psyko analysere deg... Jeg har visst satt meg opp en litt dårlig vane.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...