Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    2
  • views
    262

'''''''''''''''''

Sign in to follow this  
Guest

34 views

Jeg liker ikke at standard vevloggnavn på dette forumet drar inn en jævla forpult faenskaps horefittefaen genitivsapostrof. Måtte bare få det ut for sånn ca sjuende gangen.Egentlig er det ikke mye jeg liker. Tiss bæsj og promp liker jeg, da, men hvem gjør vel ikke det? Nemlig - ingen.Når jeg kommer hjem skal jeg farme UnderWorld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111Forresten hater jeg at folk skriver "oneeoneneene" etter "!!!!111" også. Det er så jææævlig last year.Og en ting jeg lurer på, er hvor interessant en vevlogg kan blir, når man må følge alle de kravene du må samtykke i før du kan lage en vevlogg her. Aner egentlig ikke selv om jeg ikke har oppfylt noen av kriteriene for at vevloggen min skal være ugyldig. Jeg har litt lyst til å skrive om diverse konspirasjonsteorier relatert til forumet her og dets brukere, men jeg lar det være.Daniel :)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...