Jump to content

Sjekkebloggen

Sign in to follow this  
  • entries
    12
  • comments
    0
  • views
    74478

Slik sjekker du opp jenter

EKD

4224 views

Å sjekke opp jenter kan være komplisert. Vi har alle kjent følelsen og være utilstrekkelig på sjekkearenaen. Men heldigvis kan dette læres. Med økt kunnskap vil du raskt kunne forandre resultatene dine fra å være middelmodig, til svært gode. Jeg skal her under besvare noen spørsmål jeg har fått inn.

 

Hva er deres beste tips for å finne ut om en jente liker deg. Ja, jeg kunne ha spurt henne rett ut om å bli med meg på middag, men jeg vil helst har sikre bevis for at hun vil før jeg spørr. Hva bør jeg se etter?

 

Dette er en typisk guttegreie, vi vil være sikre først, vi vil ha tillatelse før vi tør å gjøre noe, sikre at ikke egoet vårt blir tråkket på av en avvisning. Først vil jeg bare si at den beste måten å finne ut om jenta liker deg på er å eskalere med henne, som feks å gå for kysset etc. For noen jenter kan se ut som de ikke liker deg selv om de gjør det, mens andre begynner å like deg i det de ser at du går for det du vil ha. Det er dominans i det å eskalere kjapt, noe mange jenter blir tiltrukket av.

 

En liste over indikatorer på at jenta er tiltrukket av deg: – Hun er engasjert i samtalen med deg – Hun smiler – Hun ler av vitsene dine – Hun fniser – Hun ser på deg med et hundevalpblikk eller fascinasjon – Hun tar på deg – Hun tar initiativ til forskjellige ting, som å forflytte seg, spandere på deg, finne på ting – Hun stiller deg spørsmål – Hun gir deg komplimenter – Hun viser deg stolt frem til vennene sine – Hun biter seg i leppa når hun ser på deg – Hun tar seg i håret, retter på kjolen eller fikser på andre ting – Hun skryter og søker bekreftelse – Hun sklir av stolen.

 

Hvordan vise interesse for jenta uten og bli for pågående?

 

Det å speile interessen kan ofte være lurt. Hvis du merker at du gir mye mer enn henne, så blir det ubalanse og du mister tiltrekning fra henne. Vær oppservant på din atferd og oppførsel og finn ut hva som funker og hva som ikke funker. Når du gjør dette blir du mer bevisst på deg selv, og du kan luke vekk evt. uvaner.

 

Skal manen spandere på første date?

 

Det er ikke så nøye hvem som tar regningen, ikke gjør dette til en big deal.

 

Mange menn er både macho og overlegen. Er det riktig oppførsel ovenfor jenter?

 

Nei, vær sympatisk og ydmyk, vennlig, leken og hyggelig. Da er også sjansen for at jenta jenta kommer bort til deg mye større.

 

Jeg er betatt av en jente på jobben. Hvordan inviterer jeg henne på date?

 

Den som intet våger intet vinner. Mann deg opp! Slå an en prat med hun, avslutt med å invitere hun med på noe du allerede skal gjøre, feks; «jeg skal på Åpenbar å ta en drink med noen venner etterpå, hyggelig om du vil være med». Gjør det enkelt og uforpliktende.

 

Bør man gå for kyssing på første date?

 

JA! Da finner du ut om det on, eller off. Jo lengre du venter, desto mindre sjanse er det for at tiltrekkningen varer. Du etablerer forholdet i starten.

 

Interessert i å lære de beste sjekketeknikkene som virkelig fungerer?

 

Les mer her...0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...