Gå til innhold

Sjekkebloggen

  • blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    0
  • visninger
    74 777

EKD

3 636 visninger

Damer elsker menn som er lekne og livlige. Lekenhet er ofte synonymt med humor. Jenter elsker å ha det morsomt. En leken mann er attraktiv fordi lekenhet ofte er tegn på en god psykisk helse, sosial intelligens, trygghet(man er ikke leken når man ikke er komfortabel) og positivitet - kilde til gode følelser. Det er selvsikkerhet i det å være leken. Lekenhet er også en av toppingrediensene i flørting.

 

Å leke er gøy. Barn er lekne, men mange mister lekenheten ettersom de vokser opp. Jeg var så heldig at jeg beholdt min. Selv om jeg ikke alltid turte å bruke den i alle settinger. Etter hvert forsto jeg hvor utrolig kraftfullt det var å være leken med jenter. Det er tiltrekkende. Jeg er overbevist om at alle er lekne innerst inne, de har bare glemt å være seg selv. Har du lagt merke til at selv de mest alvorlige mennesker blir lekne når de er komfortable, enten de er med veldig gode venner eller de er fulle, så kommer det som regel ut før eller siden. Jeg har ofte blitt overrasket over mennesker jeg ikke trodde var lekne, men plutselig en dag i en spesiell setting, kom det frem, når de turte å være seg selv.

 

Visste du at mange av de jeg kjenner som er flinkest med jenter er ekstremt lekne? Det er ingen tilfeldighet.

 

Lekenhet skaper latter, stemningen blir lett og ledig, det påvirker andre mennesker positivt, de blir mer lekne selv og ikke minst komfortable. Du har sikkert opplevd å være i en offentlig setting, som for eksempel på Oslo S eller noe, og noen har et utdrikningslag hvor brudgommen har kledd seg ut i et eller annet latterlig kostyme. Du kan ikke la være å trekke på smilebåndet. Så ser du rundt deg og alle smiler eller ler. Noen klarer bare ikke la være å gå bort til dem og snakke med dem. Lekenhet er utrolig tiltrekkende, ikke bare på jenter, men på mennesker generelt.

 

Jeg skal gi deg noen tips for hvordan du kan bli mer leken og hva du konkret kan gjøre. Det kommer flere eksempler her, husk at det bare er eksempler og jeg anbefaler at du finner på dine egne, i tillegg må du ha i bakhodet at det er forståelsen bak prinsippene som er viktigst, ikke eksemplene som sådan.

 

Tipsene her skaper tiltrekning også av andre årsaker enn selve lekenheten uten at jeg skal gå så mye nærmere inn på dette.

 

Useriøse svar

 

Når hun spør deg om noe så svar litt useriøst av og til. Det er en form for lekenhet, typisk høyverdi-oppførsel fordi du ikke gidder å ta spørsmålet hennes seriøst - ergo er hun ikke ”viktig” for deg, som igjen er tiltrekkende.

 

Gjettelek

 

Her handler det om å ikke svare direkte på spørsmål hun stiller deg, men å få henne til å gjette.

 

Misforståelser

 

Misforståelser er en kjempeteknikk som blir brukt mye for å etablere rammen om at hun liker deg og at du er premien, som igjen bygger tiltrekning. Du kan gå aktivt inn for å misforstå alt hun sier. Spesielt bra er det å misforstå alt hun sier til at hun liker deg. Og gjør det med et smil om munnen.

 

Inkongruens

 

Jo mer inkongruent det er, dess morsommere. Nå snakker jeg om tilgjort inkongruens. Det skaper en effekt av overraskelse (overraskelser er spennende og morsomt), oppmerksomhet (vi er alle designet til å gi oppmerksomhet til det som er inkongruent, og å legge merke til det som skiller seg ut, først og fremst for å kunne reagere kjapt på farer)og fascinasjon.

 

Se for deg den autoritære sjefen som på et julebord er blitt kledd ut i dameklær og sminke.Han kommer opp på scenen for å holde tale og alle knekker sammen bare av synet. Det er så stikk i strid med rollen han har, eller han som person at det blir ustyrtelig morsomt. Hadde den feminine sekretærfyren gjort det samme hadde det ikke blitt like morsomt, selv om til og med det antagelig hadde fått en god morsom effekt.

 

Hva kan du gjøre som er inkongruent? Det enkleste er å tulle med godt etablerte roller. Som feks kjønnsrollene.

 

Spill også på utseendet ditt. Selvironi er lekent. Er du tynn, så tull med å vise muskler og pek på en svær jævel og si at om det ikke hadde vært for at du var litt sliten skulle du banket han opp. Tull med at du er så jævla hard om du tydelig er det motsatte. Tull med at du er verdens største pingle om du er svær. Evnen til å være selvironisk og i det hele tatt kunne ta seg selv lite høytidelig er noe du er nødt til å implementere først som sist, ellers vil du aldri overleve der ute.

 

Lat som du er god i noe du opplagt suger i. "Jeg er jævla god på moon walk" - for så å demonstrere en udugelig moon walk.

 

Eller spill på rollen din som voksen. Voksne som fleiper med å oppføre seg som barn er som regel veldig morsomt. Får du ikke viljen din så kan du late som du blir sur og si:" Åh, men jeg VIL ha viljen min!"

 

Dasker dama deg i skulderen så lat som du begynner å gråte. Når hun trøster deg så spør om hun kan blåse.

 

Rollespill

 

Rollespill er genialt. Det er lekent, det skaper intern humor og en boble mellom deg og dama og man får muligheter til å sette alle slags rammer mellom dere.

 

Rollespill kan være å si du er fra motepolitiet og så bedømme antrekket hennes, eller å tulle med at dere er nyforelskete kjærester, at dere gifter dere, at hun er din personlige body guard som må forsvare deg for alle de kåte damene på utestedet eller din personlige fniseassistent som må le av alle vitsene dine, at dere har kjent hverandre hele livet eller at dere er ekskjærester, her stopper bare fantasien deg.

 

Erting

 

Terg henne litt. Alt med et smil selvsagt. Sier hun noe ingen ler av, så mobb henne litt for det. Prøver hun på noe uten å få det til, så ert henne litt for det: ”Herregud, du suger”. Hvis hun sier noe imponerende kan du si: ”Sææærlig, nå juger du!” ”Jugepave jugepave”. Mobb henne for å være liten og søt. Er hun flink på skolen så kall henne ”nerd”(med mindre hun faktisk er en nerd). Viktig å påpeke her at du ikke erter henne for noe hun faktisk kan ta seg nær av. Aldri mobb henne for utseendet sitt, som at hun er tjukk eller lignende. Det er bare slemt. Vær varsom når du erter. Bruk hodet.

 

Les om våre sjekkekurs her

 

 

Fortsettelse følger:

 

Forord: bli en attraktiv mann

Kap 1: Sosial intelligens

Kap 2: Selvtillit

Kap 3: Den selvsikre mannen

Kap 4: Sosial verdi/status

Kap 5: Sosialt press

Kap 6: Ledelse

Kap 7: Lekenhet

Avslutningsvis

 

 

Artikkel skrevet av Coacher i Dating Adventure

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...