Gå til innhold

Sjekkebloggen

  • blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    0
  • visninger
    74 774

EKD

2 830 visninger

Evnen til å takle sosialt press er alfa omega. Dette er hva sjekkere jobber med konstant. Når du er ute og flørter vil sosialt press skyte inn fra alle kanter. Det er den følelsen du får når noen kikker på deg, dømmer og vurderer deg. Det er på tide å glemme dette.

 

Som vi allerede har gjentatt til det kjedsommelige; det handler om å ikke bry seg om hva andre tenker om deg. Hvis du blir påvirket av sosialt press hele tiden, betyr det at du ikke er særlig selvsikker. Når kvinner tester deg, såkalte kongruenstester, er det for å finne ut om du er mann nok for henne, om du er den selvsikre mannen du utgir deg for å være. Dette gjøres bevisst eller ubevisst.

 

Måten de gjør det på er ofte ved å påføre sosialt press på deg. For eksempel kan de be deg om å gå så fort du åpner munnen, de kan spørre et utfordrende spørsmål, om du kan spandere en drink på dem, passe på jakken deres osv. Dersom en jente klarer å gjøre deg reaktiv, hvordan I all verden kan du være sterk nok til å ta vare på henne i den ”store stygge” verden vi lever i?

 

Hvis du ikke blir påvirket av sosialt press betyr det enten at du er gal, eller at du er en mentalt sterk person som vet hvem han er og ikke tar seg selv så høytidelig. Du er stødig som en klippe. Frykt for å starte samtaler med jenter = frykt for sosialt press. Det er viktig å utfordre deg selv konstant. Gjør ting du vanligvis ikke ville gjort. Syng karaoke. Synger du allerede? Vel, gjør det edru da. Snakk for en forsamling. Putt deg selv i spotlighten. Lær å elske sosialt press. Det er derfor kvinner liker menn som skiller seg ut, både sosialt og generelt, fordi det betyr at de kan takle sosialt press.

 

Skiller du deg ut vil du bli utsatt for sosialt press. Hvis du ikke utsetter deg for det du er litt redd for, vil du ikke utvikle deg selv. Jeg gjentar: Du vil IKKE utvikle deg i komfortsonen din. Det handler om å bli komfortabel i de fleste settinger. Klarer du dette har du vunnet. For siste gang: BLÅS i hva andre synes og mener om deg. Vær stolt av å være deg selv fullt ut.

 

 

Les om våre sjekkekurs her

 

 

Fortsettelse følger:

 

Forord: Bli en attraktiv mann

Kap 1: Sosial intelligens

Kap 2: Selvtillit

Kap 3: Den selvsikre mannen

Kap 4: Sosial verdi/status

Kap 5: Sosialt press

Kap 6: Ledelse

Kap 7: Lekenhet

Avslutningsvis

 

 

Artikkel skrevet av Coacher i Dating Adventure

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...