Gå til innhold

Sjekkebloggen

  • blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    0
  • visninger
    74 780

EKD

2 633 visninger

En stor greie innen sjekking handler om modellering, som vil si å observere andre som er flinke med jenter og å ta etter deres atferd. Det er også en av grunnene til at den beste måten å lære seg sjekking er ved å ta et kurs slik at man kan observere instruktørene ute i felten, samtidig som de også observerer deg og kan gi deg feedback ut ifra hva du gjør rett og feil.

 

Hvis du ikke er selvsikker, lat som du er det og du vil føle deg mer selvsikker. Som nevnt tidligere; motion creates emotion. Fake it till you make it. I dette tilfellet er dette mer sant enn ikke.

 

Jeg vil nå gi deg en beskrivelse av den selvsikre mannen slik at du får noen ideer på hvordan du skal/bør oppføre deg for å tiltrekke deg jenter. Noen av disse punktene går jeg nærmere inn på i en senere artikkel da de overlappes av kvalitetene vi skal gå igjennom. Uansett, her har du dem:

 

Han snakker høyt og klart.

 

Han er vant til å ha et ”publikum”. Folk vil høre hva han har å si og han vet det. Han har et åpent og avslappet kroppsspråk, rolige bevegelser. Han tar opp rom og har en rett holdning, hodet høyt hevet og tilbakelent.

Han er komfortabel med oppmerksomhet, han ønsker å bli sett og har ingen grunn til å gjemme seg. Han er vant til at folk kommer til han, ikke motsatt.

 

Han har et lurt smil om munnen.

 

Han er glad. Hvorfor skulle han ikke være det? Verden er snill mot ham, det er i allefall slik han liker å se på det, det er derfor han er selvsikker, han er vant til å få det som han vil.

 

Han er leken og har det gøy.

 

Alle vil ha det gøy, og en selvsikker mann vet at han kan ha det gøy stort sett når som helst, fordi mennesker synes selvsikre mennesker er morsomme. Han er så komfortabel med å være seg selv at han ikke er flau over sitt indre barn.

 

Han skryter ikke eller prøver å imponere noen.

 

Hvorfor skulle han? Bare usikre mennesker gjør det. Han bryr seg ikke om folk liker han eller ikke, han har allerede alt han trenger her i livet. Han lever i mangfold. Han vet han er verdifull og trenger ikke andre menneskers bekreftelse på dette.

 

Han setter ikke damer på en pidestall.

 

Jeg har allerede sagt det. Han bryr seg ikke. Koppen hans er allerede full (mangfold), han har alle damene han trenger i livet sitt.

 

Han sier det han mener.

 

Han bryr seg som sagt ikke om hva andre tenker om han. Han trenger ikke å bli likt av alle. Han har grenser og er ikke redd for å vise det.

Han vil ikke la noen tråkke på han, han vet han kan ta vare på seg selv, han respekterer seg selv og derfor gjør andre gjøre det også.

 

Han tar handling om han vil noe.

 

Han vet at om han vil ha noe kan han likegreit bare gå og skaffe det, fordi oftere enn sjelden vil han være suksessfull. Han kan føle frykt når han går bort til en jente han liker, men han gjør det uansett. Det er hans livshistorie: Når han føler irrasjonell frykt, gjør han det likevel.

 

Han er ikke reaktiv.

 

I hans virkelighet er han godt likt av alle som er verdt å kjenne, så hvorfor skulle han være reaktiv overfor andre mennesker. Han kjenner seg selv, så han bryr seg ikke om hva andre synes og mener. Hvorfor skulle han prøve å få folk til å forstå han? Hva er poenget? Det er ikke hans problem. Folk får ta ham som det han er.

 

Han liker sosialt press.

 

Han nyter å være midtpunktet. Han får positive reaksjoner når han er det, så istedenfor å være redd for det, oppsøker han det. Han er ikke redd for å ta på jenter. Han er vant til at jenter tar på han og er vant til at jenter liker at han tar på dem, så berøring kommer kjapt inn i bildet når han snakker med nye jenter.

 

Han leder folk og situasjoner.

 

Han er vant til at andre følger han, han er vant til at folk ser opp til han og vil at han skal ta ledelsen. Dette var noen av de typiske kjennetegnene det er vel verdt å modellere fra den selvsikre mannen. Ikke sammenligne deg med andre. Finn ut hvem du er og hva du står for og stol på deg selv, så er du der. Lettere sagt enn gjort, men dette kommer med rette holdninger og måter å tenke på.

 

 

 

Les om våre sjekkekurs her

 

 

Fortsettelse følger:

 

Forord: Bli en attraktiv mann

Kap 1: Sosial intelligens

Kap 2: Selvtillit

Kap 3: Den selvsikre mannen

Kap 4: Sosial verdi/status

Kap 5: Sosialt press

Kap 6: Ledelse

Kap 7: Lekenhet

Avslutningsvis

 

 

Artikkel skrevet av Coacher i Dating Adventure

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...