Gå til innhold

Sjekkebloggen

  • blogginnlegg
    12
  • kommentarer
    0
  • visninger
    74 774

Bli en attraktiv mann


EKD

3 479 visninger

Tiltrekning mellom mennesker er kompliserte saker det kan være vanskelig å få en full oversikt over. Jeg skal ikke gå inn på hvilke kvinnelige kvaliteter menn tiltrekkes av, det er heller ikke så relevant for de fleste menn… Men det jeg kan si er at menn tiltrekkes hovedsaklig av utseende, de er i hovedsak mer visuelle, noe som er grunnen til at kvinner er mye mer opptatt av utseendet sitt enn menn. Jeg tenker da blant annet på kosmetiske operasjoner, sminke, utringninger og lignende.

 

Kvinner tiltrekkes også av utseendet, men trygghet er en viktigere faktor, noe som for eksempel fører til at vi menn har en tendens til å være mye mer karriereorienterte enn kvinner, fordi vi vet at økonomi og status er en form for trygghet og tiltrekningsfaktor. De fleste menn tror økonomi er en tiltrekningsfaktor. Det er det sjelden, med mindre kvinnene er gold diggers og da er det bare pengene de vil ha, ikke deg. Status kan derimot være en tiltrekningsfaktor, mest av alt fordi det kommuniserer mye bra om deg, som sosial styrke og innflytelse. Når det kommer til stykket er kvinner mye mer opptatt av trygghet i det sosiale hierarkiet enn penger og utseende.

 

Noen menn tiltrekker seg flere kvinner enn andre, og det er ikke fordi de har flere siffer på bankkontoen sin, eller fordi de har tykkere hår enn andre, men fordi de er innehavere av visse kvaliteter kvinner tiltrekkes av.

 

Vi vil gå det vi mener er de viktigst. Vi kaller disse kvalitetene for de seks tiltrekningsnøklene. Du vil få konkrete tips for hvordan du kan demonstrere eller kommunisere disse kvalitetene når du snakker med jenter du liker. For sjekking er, når alt kommer til alt; kommunikasjon. Hvis du kan kommunisere at du er innehaver av disse kvalitetene, eller nøklene om du vil, er du en attraktiv mann. Kvalitetene subkommuniseres gjennom kroppsspråk, toneleie og ansiktsuttrykk så vel som gjennom hva du faktisk sier og aktivt gjør.

 

 

Les om våre sjekkekurs her

 

 

Fortsettelse følger:

 

Forord: Bli en attraktiv mann

Kap 1: Sosial intelligens

Kap 2: Selvtillit

Kap 3: Den selvsikre mannen

Kap 4: Sosial verdi/status

Kap 5: Sosialt press

Kap 6: Ledelse

Kap 7: Lekenhet

Avslutningsvis

 

 

Artikkel skrevet av Coacher i Dating Adventure

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...