Gå til innhold
  • blogginnlegg
    3
  • kommentar
    1
  • visninger
    18 337

Helg og sene kvelder med minecraft på xbox


micael20

12 326 visninger

Jobbet som sagt i går og når jeg endelig kom meg hjem og fikk slappet av alene forran tv'n min så var det å spise middag, dra å handle noe snop som består av rifla sørlands chips med grillet spareribs :thumbs: smaker fantstisk må jeg si. ps: kan bli avhengig.

 

Så når kvelden kom var det å slå på xbox'n og joine et minecraft party. For de som ikke vet det har jo minecraft lansert på xbox market for ikke så allt for lenge og det måtte jeg bare ha. kjekt siden man kan chatte med hverandre.

Det er dog ikke alle de utfordringer som finnes i de nyere pc versonene av minecraft. Men morro uansett.

Må bare adde meg de som vil og har lyst til å spille minecraft på xbox. Har ofte party og inviterer. nick: HolyTrond (ja jeg vet, var xbox live som genererte navnet -.- har ikke orket å kjifte. Kom gjærne med idèer om et nick :grin:

 

Var såpass sliten etter jobben at det endte med å sovne på sofaen og kontrollen i fanget. voknet kl 2 på natta men gadd ikke stå opp. har sånn sove sofa btw. som jeg må rigge til. sov til 4 så fant ut at en seng var bedre å sove i :!:

 

etter å ha voknet kl 11 i dag har jeg spist og lastet ned sanger til jeg skal kjøre til sverige og handle inn noen brett med brus og energi drikk. skal legge ut bilde senere i dag :) Hade enn så lenge

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...