Gå til innhold
  • blogginnlegg
    1
  • kommentar
    1
  • visninger
    21 693

Første innlegg


Dazeuz

9 909 visninger

Nei, nå sitter jeg her hvor mesteparten av tiden min brukes, I senga, med datamaskinen på fanget, jeg gamer ikke, jeg er bare generelt blitt slapp di siste årene etter jeg gikk fra full trening, til en skade, til hær hvor jeg er nå.

 

De siste månene har jeg tenkt på å komme meg igang me trening å godt kosthold. Men , jeg har funnet ut idag at, faen, kanskje man skulle komme seg igang, å lage ett seriøst forsøk på å få dette en realitet.

 

så, imorgen begynner det. Jeg blir å oppdatere 2 ganger i uken på hva jeg har gjort, og hva jeg planlegger, og jeg blir å dokumentere 1 av di gangene me bilder kanskje på hvordan det går.

 

vær så snill, å kommenter, hjelp meg, hva gjør jeg feil , hva gjør jeg rett, hvordan er framskrittet, tips, hint, uansett, jeg setterpris på alt av hjelp jeg kan få. Jeg tar gjerne imot konstruktiv kritikk, er du hær bare for å skrive dritt, kan du gå en annen plass :)

 

Skal poste mer senere ikvell om mine kjærlighets problemer, og skal prøve å kartlegge hele situasjon min , så skader ikke om dere kommer innom senere ! :D

 

Ellers god påske til alle dere ! :D

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...