Gå til innhold

Roshi's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    20 024

Spillanmeldelser.


Roshi

7 262 visninger

Vi ser mange anmeldere bruker skalaen som går fra 1 til 10 når de anmelder spill. Er det bare jeg som føler at måten spill oppnår karakterene på er feil?

 

Om man tar utgangspunkt i gamer.no gir de så å si alle "store" spill karakteren 8-10. Hva skal vi forvente når vi ser et spill får karakteren 10?

 

"Et spill som får denne karakteren, har klart å bevege oss på måter vi bare kunne drømme om, det har dratt oss inn og gjort oss til frenetiske forkynnere av spillets guddommelige styrker. Dette er spillene vi virkelig elsker, dette er spillene vi kjøper to eksemplarer av bare for å ha et av dem i en vakumpakket pose slik at det ikke blir tilstøvet. Dette er spillene som gjorde oss til spilljournalister i utgangspunktet." skriver gamer.no

 

Til tross for dette klarer de å gi et android/iphone spill denne karakteren. Jeg mener det finnes ytterst få spill i verden som kan gjør seg fortjent til karakteren 10/10, om det er noen i det hele tatt. Jeg syntes bare det er merkelig hvordan store lanseringer oppnår karakteren 9/10 før anmeldere har spilt mer enn 15 minutter.

 

Er det bare jeg som føler at karakterene 4-6,7 blir lite brukt på en slik skala? Føler fort spill får karakteren 8+ bare fordi forventningene sier at dette skal bli et bra spill.

 

Er det bare jeg som finner det slik? (Dette gjelder ikke alle, og ja, det finnes mange gode anmeldelser)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...