Jump to content

Bloggen

Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    12726

Kjendiser, du kjenner dem ikke.

Sign in to follow this  
Edit00r

334 views

I dette innlegget har jeg tatt utgangspunkt i Michael Jackson's fans. Dette er på ingen måte for å tråkke dere, og MJ ned. For alt jeg vet var han en veldig godhjertet mann. Dette innlegget er mer som et spørsmål enn en form for klage.

 

Enkelt og greit lurer jeg på dette:

 

Hvorfor er det så mange som er så "glad" i Michael Jackson og sier at han var verdens snilleste mann. Kjenner dere ham kanskje?

Han kunne synge, og han brukte det på en fantastisk måte å utrykke seg selv på (synes nå jeg). Men bare fordi han var såpass begavet og hadde penger betyr ikke det at han har gjort mer en det alle andre ville gjort i hans posisjon.

 

Jeg er bare trøtt av at alle forguder ham, for meg er det bare feil.

 

Jeg håper ikke dere tror at jeg er en slags taper som sitter og er misunnelig. Prøver bare å fortelle meningene mine som de er.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...