Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    7
  • comments
    0
  • views
    11098

Mitt livs beste dag! Rett å slett

Sign in to follow this  
FreakAngel

250 views

NÅ.. begynner ting å skje... nå har jeg snakka med far til jentungen.. og det var magisk.. han sa ALT jeg så lenge har drømt om at han skal si.. han vil være endel av livet til Martine... ENDELIG... ENDELIG.... ååå jeg er så glad.. det tomrommet som har vært på vegne av Martine skal endelig fylles.

 

Jeg klarer egentlig ikke sette ord på min glede jeg .. men detta skal bli spennende :)

 

Og i morgen kommer vesla hit da.. vårt lille nye familiemedlem... :) Vesle bitteliten.

Gleder meg til å vise henne det nye hjemmet hennes... gi henne en rolig og trygg velkomst.

OG jeg skal ha kjøretime igjen i morgen, GLEDE SEG!!!!!

 

Ting flesker seg nå!!!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...