Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    10230

Å forsove seg uten å forsove seg..

Sign in to follow this  
Guest

418 views

I dag våknet jeg klokken 10.00. Det er jo egentlig ikke så sent på en søndag, men jeg føler alltid at dersom jeg ikke får kommet i gang med noe før klokken tolv, er det ikke noe motiverende å komme i gang. Dagen går så fort da :pJeg ringte en kammerat som raskt minte meg på at det er vintertid nå og klokken bare var ni. Det var utrolig digg å vite :D Stilte klokken med en gang..Var innom sentrum en tur i går kveld/natt. Som den lille bergenseren eg er, syntes jeg det var litt skummelt å stå og se på alle VIF-fan som stod på Karl-Johan og sang og skrek. Det rare er at det var akkurat tilsvarende tilstander i Bergen i fjor da Brann vant cupfinalen, men da var jeg ikke redd i det hele tatt :hmm:Fikk litt lyst til å synge en Brannsang der jeg stod, men hadde ikke store nok baller til det. Var vel egentlig litt redd for at noen hardbarks Klanen-folk skulle komme og dra med inn i nærmeste bakgate og ommøblere på ansiktet mitt. :whistle: I går var jeg forresten ekstremt lite effektiv med skolearbeid. Litt dumt egentlig ettersom jeg faktisk har eksamen denne uken. Jeg tenkte å gjøre noe konstruktivt i dag.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...