Gå til innhold
  • blogginnlegg
    90
  • kommentarer
    80
  • visninger
    73 086

Fucka familie


Datasmurf

389 visninger

Ha ha. Familien min er så fucka.

Minstesøss skal selge roser for "Nei til Narkotika", hu aner ikke hva hu har begitt seg ut på og når fattern spør a om det, så tolker hu det som at han ikke har trua på at hu klarer å selge de og blir sur.

Så kommer de hjem og minstesøss finner ut at søss - som tidligere hadde lurt på om minstesøss sku være med ut og ta sol - alt hadde vært og tatt sol. Minstesøss eksploderer.

Farmor er på besøk og for å prøve å muntre opp minstesøss, gir hu henne 2000 kr. Resten av familien (unntatt meg, jeg gir egentlig blanke, jeg har fått så mye av den dama opp gjennom åra at et par skarve tusenlapper ikke har så mye å si) syder og koker og mener at hu ikke kan gjøre sånt, hu kan ikke gi bort pengene sine som hu vil, det er urettferdig om ikke de også får en del av kaka. Noe de ikke får, fordi de bare surmuler sammen, bak ryggen på den stakkars dama.

Midt oppi alt dette er jeg og en gammel Donald-pocket plassert og prøver å spise middag - en middag som mamma og søstrene mine mener pappa har ødelagt ved å modifisere den.

For en gangs skyld smakte retten godt, men resten av familien er irritert pga. pappas stadige mat-eksperimentering (vi husker alle hvordan han ruinerte en nyttårsaften ved å dynke en kalkun i appelsin-saus som smakte høgg).

 

Ah, typisk dag i dette huset. Gøy nok så er alle kvinnfolka under 55 år premenstruelle også tongue.gif

Jeg har låst meg inne på rommet mitt og dundrer electronica inn i ørene mine. Via headset, ellers ryker sikringene. Ha ha ha.

 

 

Jeg gleder meg fælt til å dra tilbake til Steinkjer, selv om det bare er for noen dager ...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...