Gå til innhold
  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    4
  • visninger
    16 294

Onsdag - Fatter ikkje kormykje rot eg kan ha.


BigJaffa

574 visninger

Lengen sidan eg har komme med noko her, gode grunner til det. Det er lite å skrive om.

 

Eg har starta å rydde og pakker litt meir seriøst og blir meir og meir overaska over kva eg har. Har fått med meg to esker med rot heim som eg ikkje gadda å sjå i gjennom (blir sikkert litt gøy å sjå igjennom det om eit par år.) Har og fått litt penger fra staten og det blei 1600 for dei første dagene. Ser no kor dumt det var å ha hybelen så lenge og at eg ikkje kan leve på desse pengene, man lærer av sine feil.

 

Skal og til Bergen på fredag og få koble litt av, tenke på andre ting og ha det gøy. Skal og møte ho eg møtte på nettdatingen og er drit nervøs, me skal finne på noko i sammen og eg tenker for harde livet på noko som kan vere gøy og at eg ikkje driter heilt på draget. (Har ikkje vert på slike dating greier) Men håper at alt går bra da :p

 

Men livet som arbeids ledig er ikkje noko gøy no som eg har mista håpet om å få meg små jobber.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gjekk greit det, var rimlig nervøs noko ho og var så det gjekk opp i opp. Me snakker fortsatt sammen:)

 

Har fått tilbud om to jobber, den første jobben fekk eg ikkje når eg forklarte korleis sitvasjonen var no og den andre måtte eg takke nei til for det passer ganske dårlig no, men dei skulle komme til bake til meg når eg er ferdig på folkehøgskulen.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...