Gå til innhold
  • blogginnlegg
    35
  • kommentarer
    0
  • visninger
    66 169

en dårlig dag sist gitt ;)


jaxawier

363 visninger

En dårlig dag gitt når jeg skrev det siste inlegget der, der ser man,ikke taktiskt smart men ærligere å skrive ett eller annet på dårlige dager ;)

 

Tenkt litt på det der, er vel i grunn ganske enkelt egentlig, de jeg synes har generellt lite empati,sparker på dem som ligger nede og har en ovenfra og ned holdning holder til i den mer eller mindre blå gjengen=borgarna . Borgarnas politikk går ju ut på økede forskeller, de med vasse armbuer fortjener sin fremgang og taperne får steke i sitt eget fett, og på det personlige planet er samtlige av mine «støttespillere» i den gruppa der, så de holdningene genomsyrer deres menneskesyn i stort og smått, nå kunde det være verre for meg, ekke så gærnt for meg annet enn att jeg er henvist til akkurat den gjengen for feedback,menneskelig kontakt og det funker heller dårlig siden det ikke er noen positiv feedback å få.

 

Appropå det, meg er nok mer pro rød-grønn regering alternativt miljøpartiet, eller partiet rødt. Er liksom pro attack, amnesty´s sms kampanje er man med i, og har støttet greenpeace i årevis (kun støttemedlem) ,mine kritikere er ikke med i noe som helst dem noensinne, klart det gir ikke kroner i kassa alternativt muligheter å få kjøpt ting billigt er det ikke intressant i det hele tatt, medan meg min arma syndare i det minste prøvd når det passet seg.

Med andre ord er så langt fra en borgarbrakka man kan komme, i hvertfall disse borgarna som etter 60 år i verdens beste land ikke en gang har gitt noe, engagert seg i noe, kun tatt,alltid kommet ut av det med plus.

 

Min synd er vel flerdelt, ok jeg er alene, ser ikke att jeg kunne få gjort noe med den saken, så har jeg ett mindre handikapp som i teorien er mulig å fikse men så langt ser det dårlig ut, og da hører jeg ikke en dritt, det leder i sin tur att skole funker dårligt, jobb funker dårligt, socialt liv i det hele tatt funker dårlig.

Den andre synden er att jeg var millimetere fra å havne i rullestol, rehab i årevis summert opp, VAR fin innen jeg tok jobb i nån industrigreie, slik en med høyt tempo,dårlig betalt,bløtt,kaldt og bråkete,labert arbeidsmiljø og etter noen år var man ikke så fin lenger, så en spark i ræva og ut med det (ok,jeg sa opp) ,så det er smertestillende regelmessigt alternativt ha smerter.

 

Mine kjære borgarbrakkor til «venner» kritiserer meg da for att jeg ikke har orntli utdanning, eller att jeg ikke jobber, eller att jeg ikke har bil, eller att jeg gjerne tyr til mine morbrøder for social og menneskelig kontakt, i det store og hele meg blir kritisert.

 

Det rare er jeg er litt, nei jeg er kjempestolt over akkurat det, disse selvutnevnte proselytene til opportunister kan gjerne ha ulik syn på saker enn hva jeg har, for aldrig i verden jeg kommer ta til meg den pakken det kommer i, selvfølgelig blir jeg alene i den snevre gjengen som kansje er 15 % av norges befolkning, jeg er nærmere gjeldende regering med en mildt sagt radikal vri, veit ikke, men en annen 10-20 % av samfundet, og helvetes stolt over akkurat det :D

-tjenare-

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...