Gå til innhold
  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    4
  • visninger
    16 294

Mandag - Jippii dag?


BigJaffa

541 visninger

Da var det mandag, vakna litt ut på dagen steikte meg grandis til frukost/middag og såg nye episodar av nokon seriar. Fekk og ein telefon i fra nav om søknaden min om dagpengar, eg hadde kryssa av at eg ikkje var interessert i å flytte for å jobbe når eg skal på folkehøgskule etter sommaren. Så eg måtte bare godta at eg må flytte for å få dagpengar, må og sende noko dokumenter til dei og av lærling kontrakt og oppsigelse papiret, så da blir det enda meir forsinkelse. Var og på Stord og kjøpte den nye plata til El Caco som var fantastisk bra, plukka om opp ein kompis som skulle til bake til Fitjar.

 

Resten av dagen gjekk med til å handle mat for eit par dagar og sjå History X, startar no å merke at eg har lite pengar på kontoen og må tenke meir og meir over kva eg kjøper og om eg har rå til det. Ganske tragisk men får håpe eg lærer noko av det.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

På Fitjar har de jo så nydelig og flott natur. Hvorfor kommer du deg ikke litt ut i skog og mark, eller en tur langs med den fine kystlinjen. Ta deg en tur opp på Fitjarsåta. Det gjør godt og komme seg ut, samt at du får tiden til å gå……

Lykke til videre.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...