Gå til innhold
  • blogginnlegg
    11
  • kommentarer
    4
  • visninger
    16 294

Fredag - Rydding


BigJaffa

315 visninger

For ein behageleg dag, våknet rundt 12:00 bra utkvilt og klar for å rydde. Brukte litt over ein halv time på å fylle fem boss sekker med bare drit som eg ikkje hadde gidda å kaste, alt fra eit år gammal grandis som overraskande ikkje hadde mygla men bare tørka til plast fra ting som eg hadde kjøpt. Fant og ut at det hadde vert ein fordel å sortert litt i bosset før eg kjørte til sim. For han som var der såg igjennom alle sekkene som endte med ein del dumme forklaringar.

 

Var og på gamle jobben og henta skattekorte og avklarte når eg fekk feriepengen, noko som var greit å få gjort. Fekk og spørsmål om eg jobbe på aker stord som utleige fra den bedrifta eg jobba for. Jobbe på verft er ikkje noko for meg ønsker heller å drive med mitt enn å sitter i stor hall og vente på å komme heim. Hadde eg tatt den jobben så måtte eg nokk sikkert ha stått opp før fuglane feis og.

 

Resten av dagen min har for det meste godt med på å ligge på sofaen med snusen min og drikke øl og så på seriar, nesten ferdig med alt av seriar som eg har no så da blir det nokk sikkert litt leiting etter noko nytt i morgon.

 

No er det til bake til sofaen, snusen, ølet og ein god serie.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...