Gå til innhold
  • blogginnlegg
    35
  • kommentarer
    0
  • visninger
    66 168

borgarbrakkor fortsettelse


jaxawier

381 visninger

Borgarbrakka fortsetter

Det er forskell på borgarbrakkorna,det ska sies, har en i slekta som jeg dumt nok inledde en samtale om noe utover vær og vind idag, dama er i grunn rimelig snill,egentlig.

Men forskellen på meg og hun er att meg veit ju den røkkla med synspunkter hun har, og forventer egentlig aldrig i verlden att hun endrer dem, så meg diskuterer i grunn ikke så mye meningsfullt med henne av den grunnen, men hun nekter helt å gi meg tilsvarende respekt, etter 14 år jobber hun fortsatt på meg med den største selvfølgelig i verlden att jeg er feil, jeg har feil og hun er selvutnevnt kompass for meg i dette jordelivet, når jeg forakter hennes menneskesyn, hennes syn på verlden ligner faen ikke grisen, men ikke att jeg noensinne sier det til henne, har liksom godtatt hun på godt og vondt men ikke krev av meg att jeg ska ta til meg hennes verdigrunnlag, det sker bare ikke,jeg bokstavligt talt dør heller før noe slikt sker ;)

Verdigrunnlaget hennes er egentlig ikke å ha noe, fornekte att det finnes mennesker som er fattige,syke,handikappede, og er mennesker «tapere» er det deres egen feil, aldrig gi noe eller engagere seg i noe som ikke umiddelbart begunstiger henne eller hennes barn og barnbarn, slike ting som amnesty,greenpeace eller lokale ting som frelsearmen er ikke noe for henne, aldrig.

Mennesket nekter og for att det skulle eksistere noe som heter klass, eller urettferdig fordelning i norge eller internationellt,og er det det så er det «tapernes» egen feil att dem er fattige/underpriviligerte/tapere og selvsagt fritt fram for hun og hennes venner å flire,gjøre seg morsomme over eller utbryte i fordømmelse når en looser en sjelden gang havner i medias søkelys for noe kriminellt som oftest.

 

For å sette det litt på spissen, bestandig gøy det :D

Uansett under andre verdenskrig hvem hadde tolkningsforetrede og definisjonsmakt i Tyskland frem til 1945 ? juder,handikappede og andre eller nazistene ?

Selvsagt nazistene som kjørte kampanjer rettet mot uønskede elementer,og til slutt var mange gode tyskere overbevist om sanningshalten i allt nazistene sa,og faciten har vi ju.

 

Eller når borgarna i ådalen 1931 med statstøtte brukte militær og politi og drepte og skadet 1000-tals demonstranter.

morden i ådalen 1931

 

Gode eksempler på hva borgarna og deres høyre venner får seg til å gjøre for å beskytte sine penger uten noen hensyn til mennesker som eventuellt stryker med, og uten LO hadde de vel fort blivit slike tilstander igen, så når jeg jobber er det en selvfølgelge att organisere seg for meg.

 

Var noe bra over på aftonbladet om sverigedemokraterna nylig, de er som frp ekstra i grunn, litt tydeligere på fremmedhatet dem da, men i bunn og grunn står dem vel for det samme ? Er f.ø en serie med artikler, de har endret seg mye takk og lov de siste 20 åren siden jeg hadde «bekjendte» der, jekla tur det a :)

sd i aftonbladet

-tjenare-

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...