Gå til innhold
  • blogginnlegg
    35
  • kommentarer
    0
  • visninger
    66 176

Nye data duppeditter... ;)


jaxawier

568 visninger

Tilbake til pc da vel :)

Såvitt jeg fått med meg kommer amd med ny processor nå i januari/februar, og den ska da være bakoverkompatibel med am2+ (som jeg har) men den er egentlig en am3 cpu,hvilket da rimligen bygger videre på am2 platformen,sant ? ska være kompatibel liksom,og nytt hovedkort bryr jeg meg ikke om på en stund.

Uansett da,så eksisterende am2+ (phenom) blir troligen satt voldsomt ned i pris utover etter att det ska selges nye produkter,muligens man må vente til påske for det sker men traditisjonen tilsier det.

 

Tradisjonen tilsier og att meg kjøper en black edition av eksisterende phenoms når den fallit sånn passe i pris hvis ikke de nye processorene er overkomlige prismessigt,er noen faktorer som spiller inn her dog.

 

Sannsynligvis er jeg ikke alene om å bruke en 6000+ og funnet ut att hastigheten på den 2 kjerne cpu´n er raskere per kjerne(2) enn nåvarende 3 og 4 kjerners phenoms som topper omtrent på 2.6 ghz (x3 /x4) og svært lite av programmer gjør nytte av de ekstra kjernene, muligens bittelitt blender relaterte ting en sjelden gang men det er allt egentlig.

Så spørs det litt på hva amd og andre eventuellt gir ut av uppdateringer/patcher om det lønner seg egentlig å oppdatere.

Misstenker det kansje uansett blir en av de nye modellene likavel forutsatt att det ikke blir noe voldsomme priser på disse.

 

Behagelig tanke å få ned temperaturen litt inne i pc´n gitt :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...