Gå til innhold

Birthe's Blogg

  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    12
  • visninger
    14 439

Jobbe mer eller?


Birthe

529 visninger

Vel, så har jeg fått enda et nytt jobbtilbud. Denne gangen er tilbudet hver tredje helg på dementavdeling, enda noen dager igjen før sjefen vil ha svar fra meg, men er så usikker.

 

Slik det ser ut nå har jeg fast: 60 % skole 40 % læretid. Videre er jeg med å drive en ungdomsklubb og har lovet å ta del i konfirmantundervisningen i statskirken. + selvfølgelig lekser, oppgaver og lesing til prøver...

Så var spørsmålet om hver 3. helg. Har jeg tid til det?

 

De positive sidene:

Jeg trives godt på avdelingen

Jeg er smigret over at de i det hele tatt tilbyr meg stillingen før den er utlyst, med tanke på at jeg, for det første, knapt har vært på avdelingen i en månede (40 % stilling) og for den andre, ikke er gammel nok

Det vil omtrent doble lønningen min

Det er kort oppsigelsestid om det skulle bli for mye, siden det er at vikariat

Grei lønn

 

 

De negative sidene:

Jeg vet ikke om jeg har tid, med tanke på skolen

Blir i så fall ansatt som ufaglært, til tross for at jeg kan mer enn det (var dette med papirer da)

Det vil bli 12 dager i strekk uten fri

 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre jeg... Sjefen ville ha et møte med meg angående dette på torsdag, når jeg er tilbake etter skolen. Hjelp! Noen som har noen tanker som kan peke meg i en fornuftig rettning?

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Birthe mi.. Du må endelig jobba meira viss du følar at du taklar det, men forsiktig eller so endar du opp som meg! Og tru meg, da e overhodet ikkje kjekt!

Lenke til kommentar

Ja, ser den... men er så usikker... hvor mye orker jeg? eller, om jeg begynner å jobbe mer, tar jeg da av tiden jeg ellers bruker på ufornuftige ting? Vil jeg kunne klare å tvinge megselv til å ble mer effektiv kanskje? eller er jeg helt på villspor nå?

Lenke til kommentar

Eg trur du e litt på villspor ja. Litt av det som gjorde at eg e kjørt ned no e at det blei så fullt at eg ikkje fekk tid eller ork til å gjere unødvendige ting. Det er viktig å ha tid til seg sjøl òg, og ikkje prøve å gjere alle andre til lags.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...