Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    4
  • comment
    1
  • views
    8506

Jenter, gutter, kjærlighet og sånt.

Sign in to follow this  
Luciana

1011 views

Okay, tankene svirrer rundt i hodet mitt nå. Jeg må skrible det ned her for å få utløp for visse behov.

Saken er at jeg tittet i norskboken til venninnen min. Boken var fast bestemt på at jenter liker det romantisk og klissete og gutter går mer for den ultimate action-boken. Altså, hva i alle dager? Jeg har aldri lest noe slik i hele mitt liv. Hvorfor må man stille alt i bås? Det er faktisk ikke alle jenter som tar ansiktsmaske, fniser og hopper rundt i pysj mens de ser på Mamma mia. Jeg er hvertfall ikke en av dem. Det går faktisk i Thrillere og krim.

 

Og en annen sak. Det står at Ibsen mente ditt og datt. Ja, Ibsen var helt klart en kvinneforkjemper. Men jeg mener at man skal være forsiktig med å være så bastant. Unnskyld meg, men det er nå utallige meninger om hva Ibsen mente. Man burde være åpen for at det kan ligge noe mer i det. Ingen av oss kjente mannen og det er så mange tolkninger at det ikke er lett å vite hva som er riktig. Jeg har blandt annet hørt at han skrev "Et dukkehjem" uavhening av kjønn. Selvfølgelig er det lett å tro at han var en kvinneforkjemper, men hva om han rett og slett ikke hadde tanken i hodet engang? Har vi tolket det helt feil?

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Bra sagt :)

Helt enig med deg i det du sa, er ikke alle jenter som liker romantiske og klissete ting.

Selv er jeg jo glad i det, men det finnes jo mange andre som ikke liker det.

Alle har jo forskjellige meninger. Og det burde de da få ha. Lixm det finnes jo litt tøffere jenter, og de er jo ikke glad i klissete ting. Det er jo lixm ikke akuratt en lov om hva vi skla like å ikke.

 

Igjen, bra sagt :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...