Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    0
  • views
    10230

Argh. Har ikke tid!

Sign in to follow this  
Guest

138 views

Nå merker jeg presset på skolen. Har innleveringer, seminarer, forelesninger hele tiden. Er akkurat nå kommet fra en 6 timers forelesning i "The International Firm". Fikk ikke med meg noe den siste timen tror jeg.Klokken to skal jeg også ha tre timer forelesning i Organisation Science. Så etter ni timers forelesning tilsammen i dag må jeg jo lese masse og helst begynne å skrive på to oppgaver som skal inn om kort tid. Neste uke har jeg også eksamen..Jaja, dette kommer aldri til å gå bra. Er sikker på at alt kommer til å gå rett i dass.. Men men, i slike stunder som dette er det jo bare å gjenta ordtaket mitt (eller en annens): Det ordner sege alltid for de greie! :DEr det noen andre der ute som også har det travelt? Jeg trenger litt trøst :p (den enes nød er den andres brød)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...