Gå til innhold

Naina's Blogg

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    2
  • visninger
    3 999

Vitenskapen om Velstand


Naina

350 visninger

wattles.gif

 

*Reklamelink fjernet*

 

Hva om det fantes en eksakt vitenskap som kunne forklare hele gåten med universet og livet?

 

En eksakt vitenskap som ville medføre at vi alle kunne leve i overflod og få akkurat det vi ønsker oss, uten å bli forhindret av leveforhold, sosial status eller mangel på spesielle talenter?

 

Hva om denne vitenskapen kunne bevise at det ikke finnes noen begrensninger av ressurser? Bevise at det ikke finnes kun en viss mengde ressurser som alle må kjempe for å få en del av, men at det er ressurser nok til alle?

 

Hva om denne vitenskapen i seg selv ville eliminere all krig, sult og elendighet i verden, og medført at vi alle ville leve i harmoni med oss selv og verden rundt oss?

 

Tror du at en slik vitenskap ville blitt tatt godt imot av alle politikere, vitenskapsmenn og andre autoriteter i samfunnet?

 

Eller tror den ville blitt forsøkt holdt skjult for massene, av politikere som higer etter makt, av vitenskapsmenn som ikke vil gi slipp på sine egne teorier, av rike mennesker som ønsker å være rikere enn andre, av våpenindustrien som lever av krig, av psykiatere som lever av våre mentale problemer, av religiøse ledere som vil beholde sin posisjon som utvalgt av Gud.....?

 

 

Vitenskapen finnes. Den har vært i omløp gjennom hele historien. Dens visdom har blitt brukt av menn som Abraham Lincoln, Albert Einstein og Donald Trumph. Den har blitt brukt av de som lykkes, ikke av oss andre.

 

Det finnes ikke en eneste årsak til at noen er fattige og andre er rike, foruten den forskjellen i om de bruker de metodene som beskrives i vitenskapen eller ikke. Vitenskapen er så eksakt, at om du bruker den - bevisst eller ubevisst - vil du alltid lykkes og oppnå velstand. Og alle de som ikke bruker den, forblir fattige eller vil bare ha nok til å overleve på et minimum.

 

Hele vitenskapen ble beskrevet i en liten bok skrevet i 1910 av forfatteren Wallace D. Wattles.

Boken heter "The Science of Getting Rich", og arbeides nå med å få oversatt til norsk.

 

Du står ved en skillevei i livet ditt akkurat her og nå. Du kan velge om du vil bli alt hva du kan være med hele ditt potesiale, ved å bli rik og dermed få alle de midlene du trenger til å klare det. Eller du kan velge å ignorere muligheten og forbli der du er, et halvt deg, som tar til takke med lite og fortsetter å leve med begrensede ressurser.

 

Det er opp til deg......

 

Jeg har lagt ved det første kapittelet fra Wallace D. Wattles "The Science of Getting Rich" oversatt til norsk.

Les den, og vit at det første kapittelet bare er begynnelsen....

 

Dersom du er god i engelsk og vil lese hele boken, kan den lastes ned gratis på internett.

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gjest Reidun Bruvik

Skrevet

Hei.

 

Omtrent når er den norske oversettelsen ferdig?

Gleder meg til å kunne kjøpe den norske utgaven av Vitenskapen om Velstand.

 

Ha en fin dag!

 

Mvh Reidun

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Naina_*

Skrevet

Hei.

 

Omtrent når er den norske oversettelsen ferdig?

Gleder meg til å kunne kjøpe den norske utgaven av Vitenskapen om Velstand.

 

Ha en fin dag!

 

Mvh Reidun

 

Hei Reidun.

 

Jeg har lagt den ut på bloggen min. Du kan kontakte meg på e-mail [email protected], så får du en e-mail fra meg om hvor du finner den.

 

Vi snakkes :thumbup:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...