Jump to content

Daniels liv.

Sign in to follow this  
  • entries
    39
  • comments
    33
  • views
    38706

Dagens agenda + Moderator-rush

Sign in to follow this  
danno_O

226 views

I dag skal jeg skrive ferdig særemnet mitt om Jo Nesbø. Har igjen å skrive ca 4-5 sider... :thumbdown: Hvis jeg blir ferdig i rimelig tid skal jeg til byen med den lokale supporterklubben og se Liverpool - Inter. Satser på at vinden snur i fotballverden snart. I morgen skal jeg gjøre ferdig et fotoprosjekt. Oppgaven min var å ta et konseptbilde med tittelen "Glass med vann". Jeg skal laste opp bildet når jeg blir ferdig.

 

liverpool_23499o.jpg

Trenger en seier mot Inter i kveld. Walk on.

 

Moderatorer, LES HER:

Etter å ha rapportert et spam-innlegg i går, slettet Robbiedeluxe innlegget. Da dette ble gjort ble ikke min rapportering slettet fra inbox'en deres og jeg har fått 10 PMer fra hele forumets moderatorstab. Takk for omtanken men saken er løst. Nesten så det hadde vært lettere å latt det innlegget stå, så hadde jeg sluppet å sendt svar til hele gjengen. :hmm:

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

×
×
  • Create New...