Gå til innhold

Aces' vinkel

  • blogginnlegg
    18
  • kommentarer
    57
  • visninger
    46 236

Charterfeber - Norges flause


Aces

1 364 visninger

Jeg tenker nok alle har sett reklamen for Charterfeber; der nordmenn driter seg ut i syden og lar hele Norge få se det. Eller jeg burdte vel heller si ca sekstitusen. Det er vel ikke så mange som gidder å se på det nå som det går i sin fjerde(?) sesong.

Nordmenn i syden er vel en av Norges mindre gode sider, flausen vi helst ikke snakker om. Brautende, solbrente, flassende, svette, tafsende, høylytte og fulle nordmenn som tar seg til rette i utlandet, og som bygger store leilighetskomplekser der man går i underbuksa hele dagen. Utlendinger forteller at nordmenn er de som drikker mest og blir fullere enn både svensker og dansker.

"Ajj æm fråm Nårrwaj, giv mi tu drinks with parraply!"

Det fokuseres så mye på ungdom i utlandet, men jeg kan ikke se at den eldre generasjon er så mye bedre. Lyserosa griser som sitter i baren allerede klokken halv tolv på dagen, trenger jeg si mer? Kjenner at jeg blir kvalm av disse tradisjonene. Æsj, harry!

 

Svein__stvik_242848y.jpg

6 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Æsjj, går den driten der fortsatt!?

 

Uff og uff, det som er verst er at det bare er disse harry, ekle, solbrente menneskene som stiller opp i alle disse programmene. Oss vanlige mennesker ville jo aldri synke så dypt! :D

 

ahh!

Lenke til kommentar
Elsker Charterfeber og har sett alle episodene! Gleder meg noe sinnsykt til sesong 3 på Mallorca! Go Svein og resten av det Charterglade folket! :D

 

.... :nei:

Lenke til kommentar

Jeg er ekstremt anti-alle-slike-programmer. Jeg får kriblinger nedover ryggraden når jeg ser slike folk som dummer seg ut i utlandet.. Så da er jo charter-tuberkolose det argeste man kan sende i beste sendetid.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...