Jump to content

Daniels liv.

Sign in to follow this  
  • entries
    39
  • comments
    33
  • views
    38714

Mentalt klimaks

Sign in to follow this  
danno_O

221 views

Ahh, jeg har det helt herlig akkurat nå. Det er umulig å beskrive akkurat hvordan det er, men nå skal jeg prøve. Siden i går kveld har det surra mange fine tanker i hodet mitt. Igår før jeg skulle legge meg så hadde jeg en skikkelig fin opplevelse, og etter det har jeg hatt det knallbra. Menneskekroppen er jammen rar. Jeg gleder meg til fredag. Eneste dagen jeg har fri de neste dagene så da blir det å finne på noe koselig med noen da. :)

 

Her er dagens låt:

[Youtube]vXD0Xb6aZJI

Daft Punk - Something about us

(fra Interstella 5555)

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Jeg har vært mye alene det året her siden vennene mine nå bor utenfor Lillehammer, og nå som alle har kommet tilbake har jeg tenkt på hvor godt det er å ha venner og nye bekjente rundt seg. :) Jeg har også gjort mye fint i ferien (vært ute på byen med folk jeg kjenner og vært på kino med nye og gamle venner).

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...