Gå til innhold

Daniels liv.

  • blogginnlegg
    39
  • kommentarer
    33
  • visninger
    39 049

Mitt første blogg-innlegg.


danno_O

324 visninger

Hei alle sammen (antakeligvis ingen foreløpig)!

 

Dette er altså det første innlegget i min forhåpentligvis langvarige blogg som viser litt om hva som skjer i livet mitt. For å sette dere litt inn i hvem dere har å gjøre med, burde jeg kanskje begynne med å introdusere meg selv. Jeg heter Daniel og er 19 år. Jeg bor i Lillehammer og går for tiden siste året på medier og kommunikasjon på Gausdal Videregående Skole.

 

Grunnen til at jeg tenkte på å starte denne bloggen var fordi jeg har en drøm om å komme meg til Dallas neste år. Her håper jeg å kunne studere multimedia og 3D-modellering. I denne bloggen vil jeg altså vise fremgang i prosessen mot neste år. Hvis alt går som planlagt har jeg en onkel og en tante i Dallas som jeg skal bo hos til jeg finner et annet sted å være (for eksempel en studenthybel). Jeg var å besøkte de i sommer og jeg trivdes kjempegodt. Skolen jeg skal søke på heter Richland College og er bare rundt 5 minutter unna huset deres.

 

Hittil i denne USA-prosessen har jeg fått gjort følgende:

- Prata med rådgiver på skolen min om hvordan jeg skal gå frem.

- Sendt en mail til kontaktpersonen min på Richland College (uten svar)

- Snakka med tanta og onkelen min om det, og hørt hva de syns. Hun syns det hørtes kult ut, og var veldig gjestfri og snill. Onkelen min har jeg ikke snakket med personlig så hans reaksjon har jeg ikke helt fått høre, men tanta mi sier at han håper jeg kan komme.

 

MandarinOrientalDallas-1.jpg

Skyline foto av Dallas.

 

Nok om USA for denne gang. Jeg vil i denne bloggen også få sagt litt om hvordan livet mitt går ellers. Litt om opplevelser jeg har hatt og skal ha. Håper dere vil følge med og komme med kommentarer. Da blir det mye mer spennende for meg å skrive også!

 

Neste gang skal jeg si litt om hva det kommer til å koste å bo der. Jeg skal også fortelle litt om hva jeg driver med på fritida. Jeg har tillegg en koselig liten nyhet om en ny liten krabat.

 

Stay tuned, Daniel :)

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Håper du kommer inn:)

Takk. Det gjør jeg også!

Min mor sier hele tiden at jeg ikke bare må ta et skoleår uten å vite hvor jeg vil med det, men denne gangen tror jeg at jeg beveger meg i riktig retning. Hvis du følger med litt videre så kommer det litt om hvor mye det koster og mer om prosessen. Jeg har også en liten gladnyhet. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...